Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SportCristi Chirică pășește în Hexagon
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Cristi Chirică pășește în Hexagon

Cele mai citite Știri

Cristi Chirică pășește în Hexagon

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

Cristi Chirică pășește în Hexagon

Cristi Chirică, componentul campioanei României, a semnat începând cu sezonul 2020-2021 un raport contractual cu Sportul Club Appameen din Federale 1, potrivit publicației franceze ” La Depeche ”.

Născut pe data de 9 aprilie 1997 în comuna Fruntișeni ,județul Vaslui, Cristi Chirică (1,91 m – 95 kg) a descoperit rugby-ul la finalul clasei a VIII-a în 2011, în urma unei selecții făcute la Bârlad, pentru Centrul Național Olimpic de Juniori. Odată cu admiterea la Liceul Pedagogic Ioan Popescu din Bârlad, cel ce ulterior avea să adune 14 selecții la prima reprezentativă era remarcat de antrenorul Ioan Harnagea, debutând în scurtă vreme la Clubul Sportiv Școlar Bârlad. Au urmat doi ani (2013 și 2014 în care a reușit să obțină aurul la Campionatul Național de rugby 7 fiind campion și la rugby tag. Între 2014-2016 este selecționat în echipa națională a României Under 17 ani, iar din 2015 în cea de Under 18 ani, unde a și purtat banderola de căpitan de echipă. La echipa de Under 19 ani a terminat pe locul doi la Campionatul European, după ce tricolorii au învins Portugalia scor 27-25. Flankerul bârlădean a făcut parte și din lotul echipei de 12 sportivi a echipei de rugby 7 a României pregătită de Alexandru Lupu reușind să obțină bronzul în cea de-a doua etapă a Rugby Europe Sevens Men`s Trophy 2016.
În 2015 după îndelungi discuții purtate cu echipe precum S.C.M.Timișoara, C.S.A.Steaua sau C.S.M.București respectiv cele din Hexagon Tarbes sau Toulouse, Cristi Chirică decide să semneze cu formația băimăreană C.S.M.Știința Baia Mare, club pentru care a evoluat timp de cinci ani. În tot acest interval de timp, Chirică a reușit să obțină 1 titlu de campion național ediția (2018-2019), plus alte trei de vicecampion național (2015, 2016-2017 și 2017-2018). A reușit două locuri doi în Cupa României (2016 și 2018), fiind medaliat cu un argint (2015) și două medalii de aur (2016 și 2017) în Cupa Regelui. Pentru aportul adus echipei băimărene, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare îi mulțumește și îi dorește mult succes în continuare au scris foștii colegi ai sportivului.
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -