Cursuri online pentru liceeni de la “ Eminescu”. Liceul se închide

0
Cursuri online pentru liceeni de la “ Eminescu”.
Cursuri online pentru liceeni de la “ Eminescu”.
- Reclamă -

Cursuri online asta vor face elevii care învățau la liceul teoretic “ Mihai Eminescu” din Bârlad. Instituția școlară își închide porțile datorită faptului că elevi și cadre didactice au fost infectate cu virusul SARS-COV-2. Își suspendă activitatea două clase de școlari de la liceul “ Al. I. Cuza” , de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Huși, o clasă de la Liceul Tehnologic ”Marcel Guguianu” Zorleni, patru clase de la Școala Gimnazială din Corni Albești și două grupe de la grădinița din Grivița.

Cursuri online pentru liceeni de la “ Eminescu”.

Ca urmare a adresei Inspectoratului Școlar Județean Vaslui numărul 4492/ 04.11.2020, înregistrată la Instituția Prefectului – județul Vaslui cu numărul 17604/ 04.11.2020 prin care se aduc la cunoștința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui propunerile consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ din județ în vederea aprobării suspendării cursurilor şcolare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 60 de clase din 6 unităţi de învăţământ, avizate de Direcția de Sănătate Publică Vaslui și de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, astăzi 04 noiembrie 2020 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui întrunit în ședință extraordinară a adoptat Hotărârea numărul 66 prin care se aprobă suspendarea cursurilor şcolare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 60 de clase din 6 unităţi de învăţământ, în contextul confirmării unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 04.11.2020, conform anexei la hotărâre.

Anexa Hotărârii numărul 66/ 04.11.2020 se regăsește la următorul link:/https://vs.prefectura.mai.gov.ro/media/presa/

- Reclamă -


În perioada de suspendare a cursurilor, conducerea celor 6 unităţi de învăţământ va dispune realizarea următoarelor activităţi obligatorii:
a) curăţenia şi aerisirea claselor/ sălilor;
b) dezinfecţia curentă şi terminală a spaţiilor celor 6 unităţi de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete;
c) pe perioada celor 14 zile de suspendare toţi contacţii direcţi din cadrul unităţilor de învăţământ ai cazurilor confirmate vor fi izolaţi/ carantinaţi la domiciliu.

 

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.