Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieDaniel Onofrei: angajamentul meu față de comunitatea județului Vaslui sunt întâlnirile cu...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Daniel Onofrei: angajamentul meu față de comunitatea județului Vaslui sunt întâlnirile cu cetățenii

Cele mai citite Știri

Daniel Onofrei: angajamentul meu față de comunitatea județului Vaslui sunt întâlnirile cu cetățenii

- Reclama -
Prefectul Daniel Onofrei susține că în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, una dintre prioritățile sale constante este să fie prezent în mijlocul cetățenilor din județului Vaslui.

“Indiferent dacă este zi de săptămână sau weekend, dedic timp și efort pentru a mă întâlni cu oamenii în diverse contexte, fie la sediul prefecturii, fie în teren. Cu toate acestea, ziua de miercuri este special rezervată audiențelor, oferind un cadru organizat și dedicat rezolvării problemelor cetățenilor”, declară Daniel Onofrei

Acesta mai susține că audiențele reprezintă o punte esențială între cetățeni și instituțiile guvernamentale. Potrivit prefectului, ele oferă oportunitatea pentru ca oamenii să își exprime nevoile, în fața unui reprezentant al guvernului.

Daniel Onofrei: angajamentul meu față de comunitatea județului Vaslui sunt întâlnirile cu cetățenii Daniel Onofrei: angajamentul meu față de comunitatea județului Vaslui sunt întâlnirile cu cetățenii
“Prin intermediul audiențelor din fiecare zi de miercuri, Instituția Prefectului facilitează dialogul direct și asigură un cadru propice pentru rezolvarea problemelor întâmpinate.
Caut mereu să identific resursele disponibile și să mă implic în rezolvarea situațiilor dificile. Eu și colegii mei colaborăm strâns cu autoritățile locale și alte instituții pentru a ne asigura că cetățenii din județul Vaslui beneficiază de toate drepturile și serviciile la care au dreptul.

Astfel, fie că este vorba despre aspecte administrative, juridice sau sociale, suntem aici pentru a sprijini cetățenii și pentru a le facilita accesul la informații și la serviciile publice de care au nevoie. Scopul meu este ca fiecare cetățean să se simtă înțeles, respectat și sprijinit”, a mai declarat Onofrei.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama-reclame ziare barlad
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -