Dăruind vei dobândi- oamenii legii au fost alături de micuța Dayana-Nicoleta-Rebeka

0
Dăruind vei dobândi- oamenii legii au fost alături de micuța Dayana-Nicoleta-Rebeka
- Reclamă -

În Sfânta Zi a Crăciunului, polițiștii hușeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o fetiță de 4 ani și familia acesteia, din municipiul Huși, județul Vaslui.

Polițiștii hușeni au făcut cunoștință fetiţa, când cineva a găsit-o singură, în zona Calea Basarabiei și a sunat la 112 cerând ajutorul autorităților în a-i găsi familia.

Polițiștii au reuşit în scurt timp să o readucă pe fetiţă în sânul familiei, întrucât aceasta era deja căutată de mamă și de bunică.

Pentru că în această perioadă familiile cu mulți copii au nevoie cel mai mult de sprijinul comunităţii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au facut un gest de omenie și au încercat să ajute familia fetiței. Cei 2 adulți și 6 copii (cu vârste între 2 luni și 13 ani)care locuiesc într-un imobil extrem de mic, i-au primit în vizită pe polițiștii care le-au adus în dar alimente, dulciuri, haine și obiecte de mobiliere necesare creșterii copiilor, încercând să le facă acestera sărbătorile mai frumoase.

Totodată, polițiștii au promis că vor reveni cu lemne de foc și electrocasnicele necesare unei familii atât de numeroase.

- Reclamă -

oamenii legii au fost alături de micuța Dayana-Nicoleta-Rebeka Dăruind vei dobândi- oamenii legii au fost alături de micuța Dayana-Nicoleta-Rebeka

Emoționată de gestul polițiștilor, Dayana-Nicoleta-Rebeka, care vorbește doar limba spaniolă, le-a mulțumit prin îmbrațișări polițiștilor pentru bunăvoința lor !

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.