Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

“ Dăruind, vei dobândi”

Cele mai citite

“ Dăruind, vei dobândi”

“ A dărui este actul cel mai firesc față de un alt om. Suntem făcuți să dăruim, într-o atitudine de re-cunoștință. Omul are nevoie să dăruiască, pentru a fi om” spunea Virgil Iordache. Ghidându-se,probabil, după acest principiu un inimos asistent social, Sergiu Stratulat, îi îndeamnă pe OAMENI să se gândească și la cei năpăstuiți de soartă: bolnavii de la Spitalul de Psihiatrie din Murgeni. Gestul dumneavoastră de solidaritate va fi primit cu recunoștiință de către acești pacienți instituționalizați acolo.

Dăruind, vei dobândi

“ MOȘ CRĂCIUN ESTE ÎN PERICOL!

Dragii noștri prieteni

Virusul de care vorbește toată lumea și ne sperie zilele, ne ține la distanță unii de alții, la acest tratament fiind supus însuși Moș Crăciun. Pentru a nu trece aceste sărbători ca un eveniment al singurătății, între 6 decembrie și 24 decembrie vă provocăm la OMENIE și BUNĂTATE.
După cum știți pacienții noștri sunt în cea mai mare parte uitați în Spitalul de Psihiatrie Murgeni, uitați de familie, de prieteni, de cunoscuți. Pentru acești oameni puteți face ceva, un lucru aparent mic, dar de o valoare emoțională, sufletească, umană deosebită.

Căutați o cutie ca de pantofi în care puneți un lucru călduros de iarnă (șosete, mănuși, căciulă, o vestă), o păpușă moale de pluș, ceva dulce, o sticla de suc, un element al sărbătorilor (un clopoțel, o ghirlanda, un glob, un con de brad, nuci poleite, o creangă de brad) și o scrisoare/felicitare pentru un bolnav (femeie/bărbat, 20-80 ani).
Gândiți-vă că vă îmbrățișați în scris un semen suferind, poate chiar o rudă, cineva drag, sau faceți acest gest în memoria cuiva apropiat care a plecat dintre noi și căruia nu-i mai puteți adresa un cuvânt de îmbărbătare, un gând bun.

Coletele le puteți trimite pe adresa Spitalului de Psihiatrie Murgeni, str. Dr. Eugen Mitrofan nr 2, jud. Vaslui, cod 737370, persoana de contact Stratulat Sergiu (tel. detalii 0767889922)” așa arată mesajul postat de Sergiu Stratulat, asistentul social care își desfășoară activitatea la spitalul din Murgeni.
… pentru că Mai fericit este a da decât a lua! (Fapte 20,35)

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -