Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 6 decembrie, 2021

Starea vremii astăzi

: 6 decembrie, 2021
11.8 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
AdministrațieDe acum pot să lucreze pentru bârlădeni!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

De acum pot să lucreze pentru bârlădeni!

Vremea astăzi

6 decembrie, 2021 -
11.8 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,949
USD
4,388
CHF
4,762
GBP
5,802

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

De acum pot să lucreze pentru bârlădeni!

- Reclama -

Astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal Bârlad, convocată de primarul Dumitru Boroș, și ultimii cinci consilieri locali aleși la scrutinul de pe 27 septembrie au depus jurământul la preluarea mandatului. Totodată, în cadrul întrunirii a fost stabilită și componența comisiilor de specialitate ale viitorului consiliu local.

De acum pot să lucreze pentru bârlădeni!

Ședința a avut loc, cu începere de la ora 11.00, la sala mare a Cinematografului „Victoria”. După ce pe data de 26 octombrie au depus jurământul doar 16 consilieri locali, astăzi a fost rândul a patru supleanți și a unui consilier ales pe liste, dar care a absentat din motive de sănătate. Astfel, au depus jurământul de învestitură Vasile Ivan, Florin Palade (prin sistem video-conferință), Ionuț Pasat, Constantin Corneliu Pleșu și Sorinel Răducanu. Imediat după acest moment, cei 21 de consilieri locali au făcut propuneri și au votat componența comisiilor de specialitate ale consiliului local, pentru mandatul 2020-2024.

Conform legii, toți consilierii vor fi membri în cel puțin o comisie, dar nu mai mult de trei. Odată constituite, comisiile și-au desemnat președinții și secretarii. Astfel, comisia de Buget va fi condusă de Liviu Luca (președinte) și Ionuț Pasat (secretar), cea Juridică de către Carmen Dima Ifrim (președinte) și Andi Dumitrașc (secretar) iar Comisia de Urbanism va fi condusă de către Dorin Apostu (președinte) și Vlad Sîrbu (secretar). În fine, Comisia Învățământ și Cultură va fi coordonată de către Ovidiu Ciobotaru (președinte) și Florin Ferlovici (secretar), cea de Mediu și Agricultură de către Georgică Vulpe (președinte) și Ana-Maria Vintilă (secretar) iar Comisia de Validare va fi coordonată de Florin Palade (președinte) și Ion Racoviță (secretar).

„Din acest moment, Consiliul Local Municipal Bârlad devine funcțional, fiind constituit în totalitate. După cum am mai spus, pe toți ne așteaptă un mandat în care să onorăm votul locuitorilor municipiului Bârlad! Avem mult de muncă, o sumedenie de proiecte cu impact major asupra orașului pe care, însă, nu le putem pune în practică decât dacă suntem serioși și responsabili. Eu asigur noul consiliu local de tot concursul meu! Și, chiar dacă voi veni în fața lui cu și mai multe inițiative decât în mandatul precedent, să se știe că toți trebuie să punem umărul pentru a trăi din ce în ce mai bine la Bârlad. Tutoror consilierilor mandatului 2020-2024 le doresc sănătate, putere de muncă și anduranță și să lucreze doar în slujba celor care i-au ales!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

A murit după ce tractorul s-a răsturnat peste el ( Foto)

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, inclusiv Garda II Negrești au intervenit cu două autospeciale și ambulanța...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -