De ar fi toate zilele așa la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad!

Încă de la prima oră, polițiștii locali ai urbei s-au prezentat pentru a dona sânge. Imediat după aceștia și-au încheiat misiunea au venit 13 rugbyști aparținând Clubului Școlar Sportiv.

0
De ar fi toate zilele așa la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad!
- Reclamă -

Ziua de luni a fost o zi plină pentru angajații Centrului Județean pentru Transfuzii Sanguine din Bârlad. Încă de la prima oră, polițiștii locali ai urbei s-au prezentat pentru a dona sânge. Imediat după aceștia și-au încheiat misiunea au venit 13 rugbyști aparținând Clubului Școlar Sportiv. Toți au răspuns prezent în urma apelului lansat de reprezentanții CTS Bârlad.

Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad De ar fi toate zilele așa la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad! Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad De ar fi toate zilele așa la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad! Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad De ar fi toate zilele așa la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad!

Vă reamintim faptul că Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad se confruntă cu o scădere drastică a donatorilor voluntari de sânge, riscând să ajungă într-un blocaj privind furnizarea de componente sanguine către spitale.

Cei care doresc să doneze sânge trebuie să cunoască faptul că programul CTS Bârlad este de luni până vineri, între orele 7.30-11.30 la sediul situat pe  str. Mihail Kogalniceanu nr.11.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la nr. telefon: 0335.414.490; 0774.667.087.
Personal angajat respectă cu rigurozitate normele de igienă și de prevenire a infecției cu noul coronavirus .

- Reclamă -
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.