Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Administrație“ De un an de zile, străzile sunt găurite la deal, la...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ De un an de zile, străzile sunt găurite la deal, la vale, fără ca în urma lor să se întâmple refacerea carosabilului”

Deputatul Adrian Solomon a pus, din nou, tunurile pe edilul șef. Acesta este indignat și revoltat de felul cum arată străzile Bârladului, acestea transformându-se în adevărate “ nisipuri mișcătoare”pentru conducătorii aflați în trafic.

Cele mai citite Știri

“ De un an de zile, străzile sunt găurite la deal, la vale, fără ca în urma lor să se întâmple refacerea carosabilului”

Deputatul Adrian Solomon a pus, din nou, tunurile pe edilul șef. Acesta este indignat și revoltat de felul cum arată străzile Bârladului, acestea transformându-se în adevărate “ nisipuri mișcătoare”pentru conducătorii aflați în trafic.

- Reclama -
Ca orice bârlădean care plătește taxe și impozite, deputatul PSD, Adrian Solomon, a răbufnit în legătură cu felul cum arată orașul de ceva vreme.

În cea mai recentă conferință de presă, politicianul social democrat a pus cărțile pe masă și a adresat întrebări de bun simț edilul șef în legătură cu dezastrul de pe străzi care parcă nu se mai termină.

“ Pe domnul Boroș, care uită să facă poze prin oraș, l-aș fi așteptat să facă poze lângă autobuzul acela de la Confecții pe care nu-l mai scotea nimeni din șanț, lângă camionul care era pe la Podul Verde, buldoexcavatorul din Bariera Puiești și multe alte mașini personale pe care le vedem pe Facebook, dar pe care nu le preia presa pentru că sunt prea multe.

Măcar să pună mâna și să scoată utilajele din găurile pe care cu bună știință le-a făcut și le acceptă în oraș. Un primar cu coloană vertebrală, ce n-ar fi fost «ținut de nas» de fiece interese, ar fi impus fiecărui constructor ca, într-o perioadă rezonabilă după ce a săpat strada, să o și repare. La noi, de un an de zile, străzile sunt găurite la deal, la vale, fără ca în urma lor să se întâmple refacerea carosabilului.

Probabil se așteaptă ca, în virtutea unei viitoare intervenții majore odată cu implementarea proiectului de Mobilitate Urbană, să se rezolve și problemele create de cei cu apa și canalizarea sau de cei cu curentul electric. 

Am trecut prin Buzău, unde se implementează aceleași tipuri de proiecte, dar nu vezi deranj decât acolo unde este utilajul care lucrează. În rest, este curat, aranjat. Este asfalt după ce pleacă muncitorii de acolo. La noi, până și pe trotuare se așteaptă tasarea naturală, sub circulație.  Cei din primărie trebuie să răspundă și să ne arate dacă au plătit pentru spart betonul sub pavelele pe care le-a pus deja Nomis.

- Reclama-reclame ziare barlad

Să ne arate de ce izvorăște apa din trotuarele nou montate, de ce au îngustat bulevardul Epureanu și zic că nu l-au îngustat, când se vede cu ochiul liber că stâlpul de curent care era pe bordura veche e în interiorul spațiului verde, la vreo 40 de centimetri de bordura nouă, și stâlpii noi sunt puțin în stradă.

Ce au gândit când au făcut astfel de proiecte? De ce nu au raționat că bulevardele trebuie să se lărgească, datorită afluxului mare de mașini, și nu să se îngusteze? Ce-i cu ideea că vor scoate toate locurile de parcare din zona centrală? L-am văzut pe mentorul domnului Boroș, Ilie Bolojan, de la Oradea.

El compară Bârladul cu un oraș medieval, ca Oradea, unde ai un centru istoric și poți să îl izolezi de restul orașului. Bârladul a ajuns un oraș comunist, cu toate instituțiile în centrul orașului, și tu vrei să scoți parcările din jurul Primăriei și a Trezoreriei că așa ți-a zis Bolojan că e bine, ca să rezolvăm cu poluarea, iar cetățeanul să nu mai vină cu mașina în centru, ci să ia autobuzul. Astea sunt ideile unor oameni care s-au văzut în funcții, fără să aibă nicio legătură cu administrația”, a declarat deputatul Adrian Solomon.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Cristina Radulescu

De un an de zile,străzile sunt găurite la deal,la vale,fără ca în urma lor să se întâmple refacerea carosabilului “ De un an de zile, străzile sunt găurite la deal, la vale, fără ca în urma lor să se întâmple refacerea carosabilului”

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

  1. Solomoane dute si vezi cum arată Oradea acum in 2023, încearcă și nu o să-ți pară rău, dar apropo cât a fost nea Titi primar ce a-ți făcut ,cu ce v-ați ocupat ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Pentru că a furat o pereche de adidași sub amenințarea cuțitului, un adolescent de 16 ani a fost arestat

Polițiștii Biroului Investigații Criminale au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni...

Alte știri de interes

- Advertisement -