De Ziua Bunătății Spontane, jandarmii vasluieni au donat sânge pentru o tânără aflată în suferinţă

Această sărbatoare, Ziua Bunătăţii Spontane, a început să fie marcată în tot mai multe ţări, atât la nivel individual, cât şi în cadrul unor campanii iniţiate de diverse asociaţii umanitare.

0
De Ziua Bunătății Spontane, jandarmii vasluieni au donat sânge pentru o tânără aflată în suferinţă
- Reclamă -
Sărbătorită anual pe 17 februarie, Ziua Bunătății Spontane îndeamnă oamenii să facă fapte bune fără a aștepta mulțumiri sau recompense.
Deși nespontan, planificat de câteva zile, cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au dat formă astăzi unui gest de omenie, de solidaritate,au informat reprezentanţii instituţiei.
” Receptivi la mesajul transmis de conducerea Liceului “Ștefan Procopiu” Vaslui, colegii noștri au mers la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru a dona sânge în speranța că o tânără în vârstă de doar 23 de ani aflată în suferință, absolventă a liceului vasluian, va birui boala.
Și, dacă ar fi să solicite răsplată pentru ceea ce au făcut, ea ar consta în cât mai multe replicări ale gestului lor din partea semenilor.
Camarazii noștri participă constant la campanii de donare, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de sânge şi nu au pretenția a fi considerați buni dar vor fi mereu acolo unde va fi nevoie de ei: pe stradă sau, cazul de astăzi, în saloane ale unităților sanitare!” au declarat responsabilii cu comunicarea din partea Jandarmeriei Vaslui.
”Ziua Bunătăţii Spontane”, o sărbătoare care s-a născut în Noua Zeelandă, dupa ce un bărbat a fost prins în trafic câteva ore bune, înconjurat de mai mulţi şoferi nervoşi. Atunci, el s-a gândit la utilitatea instituirii unei zile în care cu toţii să facem un bine fără nicio răsplată. Această sărbatoare, Ziua Bunătăţii Spontane, a început să fie marcată în tot mai multe ţări, atât la nivel individual, cât şi în cadrul unor campanii iniţiate de diverse asociaţii umanitare.

Cristina Radulescu

andarmii vasluieni au donat sânge pentru o tânără aflată în suferinţă De Ziua Bunătății Spontane, jandarmii vasluieni au donat sânge pentru o tânără aflată în suferinţă

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.