Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațieDecizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Decizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul Cerbul de Aur-Confecții

Odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

Cele mai citite Știri

Decizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul Cerbul de Aur-Confecții

Odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

- Reclama -
Începând de astăzi, 11 august 2022, pe Bulevardul Republicii, segmentul Cerbul de aur – Confecții, oprirea voluntară a autovehiculelor, pe ambele sensuri, va fi interzisă.

Decizia a fost luată în comisia de siguranță rutieră a municipiului Bârlad și vine ca urmare a blocajelor rutiere ce au apărut în localitate după demararea unor ample lucrări pe domeniul public. Dar și pentru că, pe segmentul menționat (unul dintre cele mai aglomerate din municipiu) circulația se efectua pe o singură bandă, în ambele sensuri, din cauza numărului mare de mașini oprite.

Însă, odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

“ Prin urmare, facem apel la toți conducătorii auto care își desfășoară activitatea în zonă sau doar opresc pe acest segment pentru aprovizionare să respecte noua interdicție și să oprească regulamentar numai acolo unde este permis, pentru a evita sancțiunile legale.
Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Primăriei Bârlad prin intermediul unui comunicat de presă.

Parcare interzisa

Decizia aceasta nu a fost primită cu entuziasm de cei care locuiesc în zonă.

- Reclama-reclame ziare barlad

“ Iar noi, cei care locuim pe Dragoș Vodă, unde ne vom parca mașinile? Strada Dragoș Vodă este închisă, micile parcări dintre blocuri sunt arhipline sau au accesul blocat din cauza lucrărilor, iar noi ne parcam mașinile acum pe bulevardul Republicii.

Nu puteți veni cu o astfel de decizie, dacă nu veniți și cu soluții. Cred că vom ajung să ne parcăm mașinile în localitățile învecinate. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!”, a scris R.P. pe pagina instituției.

“ Înainte de a decide acest aspect v-ați întrebat daca au unde parca toate acele mașini, există atâtea locuri de parcare pe străzile adiacente? E nevoie știu că trebuie eliberate acele benzi , dar unde se vor putea parca toate acele mașini???”, întreabă un alt cetățean.

La toate aceste întrebări, au primit doar tăcere nicidecum o soluție din partea autorității locale.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

3 COMENTARII

  1. Alo,vine iarna!
    Când se asfaltează str,Dragoș Vodă ?S-a pus pietris care acum este luat de ape și de mașinile care circula pe ea așa cum e pentru că nu au alte variante.Cand va cădea zăpadă vom fi complet blocați .La Cerbul de Aur se blochează intersecția din cauza închiderii străzii Dragoș Vodă și devierii circulației mașinilor mari pe Republicii.Ati blocat 1 kilometru de strada din iulie,când îl redați circulației?Nici ambulanțele,pompierii nu pot circula pe acest drum.Japonezii după un cutremur care le-a rupt autostrăzile,le-au refăcut în trei zile,voi ați stricat un drum cu placi de beton,destul de bun și ne-ați adus în urma cu 200 de ani.Faceti totul împotriva populației,parca ne testați să vedeți cât rezistam.Rusine!

  2. Bun bun …. In sfarsit !!! Sa degajeze benzile, numai ai loc de masini parcate . masinile de ambulanta intra pe contrasens cand trec pe acolo . Oamenii sunt nesimtiti si isi parcheaza masina p[e unde apuca .

  3. Ar trebui facut si in zona,centru IRB la fel se blocheaza finca o banda e ocupata de masini parcate.Ar fi traficul mai fluent pe doua benzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Au venit autobuzele electrice, mare parte dintre bârlădeni încă se luptă cu glodul!

Realizare de scris și de lăudat la gazeta de perete a Primăriei. Au sosit magnificile mijloace de transport în...

Alte știri de interes

- Advertisement -