Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieDecizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Decizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul Cerbul de Aur-Confecții

Odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

Cele mai citite Știri

Decizia autorității locale produce nemulțumiri în rândul bârlădenilor care locuiesc pe segmentul Cerbul de Aur-Confecții

Odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Începând de astăzi, 11 august 2022, pe Bulevardul Republicii, segmentul Cerbul de aur – Confecții, oprirea voluntară a autovehiculelor, pe ambele sensuri, va fi interzisă.

Decizia a fost luată în comisia de siguranță rutieră a municipiului Bârlad și vine ca urmare a blocajelor rutiere ce au apărut în localitate după demararea unor ample lucrări pe domeniul public. Dar și pentru că, pe segmentul menționat (unul dintre cele mai aglomerate din municipiu) circulația se efectua pe o singură bandă, în ambele sensuri, din cauza numărului mare de mașini oprite.

Însă, odată cu instituirea noii interdicții de circulație, ambele benzi de circulație de pe cele două sensuri vor fi eliberate iar acest lucru va permite ieșirea și intrarea în oraș mult mai facil, în special a traficului de tranzit, greu și ușor.

“ Prin urmare, facem apel la toți conducătorii auto care își desfășoară activitatea în zonă sau doar opresc pe acest segment pentru aprovizionare să respecte noua interdicție și să oprească regulamentar numai acolo unde este permis, pentru a evita sancțiunile legale.
Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Primăriei Bârlad prin intermediul unui comunicat de presă.

Parcare interzisa

Decizia aceasta nu a fost primită cu entuziasm de cei care locuiesc în zonă.

- Reclama-reclame ziare barlad

“ Iar noi, cei care locuim pe Dragoș Vodă, unde ne vom parca mașinile? Strada Dragoș Vodă este închisă, micile parcări dintre blocuri sunt arhipline sau au accesul blocat din cauza lucrărilor, iar noi ne parcam mașinile acum pe bulevardul Republicii.

Nu puteți veni cu o astfel de decizie, dacă nu veniți și cu soluții. Cred că vom ajung să ne parcăm mașinile în localitățile învecinate. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră!”, a scris R.P. pe pagina instituției.

“ Înainte de a decide acest aspect v-ați întrebat daca au unde parca toate acele mașini, există atâtea locuri de parcare pe străzile adiacente? E nevoie știu că trebuie eliberate acele benzi , dar unde se vor putea parca toate acele mașini???”, întreabă un alt cetățean.

La toate aceste întrebări, au primit doar tăcere nicidecum o soluție din partea autorității locale.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

3 COMENTARII

  1. Alo,vine iarna!
    Când se asfaltează str,Dragoș Vodă ?S-a pus pietris care acum este luat de ape și de mașinile care circula pe ea așa cum e pentru că nu au alte variante.Cand va cădea zăpadă vom fi complet blocați .La Cerbul de Aur se blochează intersecția din cauza închiderii străzii Dragoș Vodă și devierii circulației mașinilor mari pe Republicii.Ati blocat 1 kilometru de strada din iulie,când îl redați circulației?Nici ambulanțele,pompierii nu pot circula pe acest drum.Japonezii după un cutremur care le-a rupt autostrăzile,le-au refăcut în trei zile,voi ați stricat un drum cu placi de beton,destul de bun și ne-ați adus în urma cu 200 de ani.Faceti totul împotriva populației,parca ne testați să vedeți cât rezistam.Rusine!

  2. Bun bun …. In sfarsit !!! Sa degajeze benzile, numai ai loc de masini parcate . masinile de ambulanta intra pe contrasens cand trec pe acolo . Oamenii sunt nesimtiti si isi parcheaza masina p[e unde apuca .

  3. Ar trebui facut si in zona,centru IRB la fel se blocheaza finca o banda e ocupata de masini parcate.Ar fi traficul mai fluent pe doua benzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -