Demonstraţi că vă pasă de bârlădeni, dragi medici!

Demonstraţi că vă pasă de toţi cei care au susţinut activitatea spitalului material şi care acum, au mare nevoie de ajutor! Este momentul să vă implicaţi ,să nu uitaţi de jurământul lui Hipocrate: " mă angajez solemn să-mi consacru viaţa în slujba umanităţii;sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră,voi exercita profesiunea cu conştiinţă şi demnitate".

0
corp nou, studiu de fezabilitate
- Reclamă -

La sfârşitul şedinţei ordinare din luna februarie,edilul şef al Bârladului a lansat un apel public către doctorii şi medicii de familie. Comunitatea locală are nevoie de aceştia pentru ca pacienţii înscrişi să fie vaccinaţi.Dacă aceştia nu se vor mobiliza în timp util, centrul de vaccinare aflat în incinta sălii de sport de la Şcoala Generală ” Episcop Iacov Antonovici” ar putea fi desfiinţat!

În martie 2020,în urma apelului public iniţiat de cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea la spitalului bârlădean,oameni de bine împreună cu agenţi economici au sărit în ajutorul acestora donând materiale sanitare ( măşti şi mănuşi chirurgicale,viziere,combinezoane,etc),dar şi sume importante de bani. Toată lumea a înţeles gravitatea situaţiei şi problemele cu care aceştia se confruntă: COVID-19. Acum , pacienţii au nevoie de ajutor.

” Fac un apel public la medicii din cadrul Spitalului de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad și la medicii de familie! Nu avem cu cine să vaccinăm. Urmează câteva zile de foc: sunt programați câte 200 de oameni pe zi! Și spun doar atât către medici: comunitatea locală a întins o mână către spital și ajutorul pe care l-am dat noi spitalului în ultimii patru ani se ridică la 100 de miliarde de lei vechi. Cred că e timpul să facă și cei care lucrează în spital un gest către comunitate. Dacă un medic ar veni măcar o zi, cred că i-ar mai ajunge rândul peste circa trei luni. Sunt zile foarte grele. Medicul care coordonează centrul este în situația de a închide. Sper ca acest mesaj să ajungă la medicii de familie și la cei din spital! Medicilor de familie le-aș mai spune doar atât: cei care vin la vaccinat sunt și pacienții lor” le-a transmis primarul Boroş.

Aşadar,dragi medici veţi putea să vă mobilizaţi aşa cum au făcut-o bârlădenii anul trecut? Demonstraţi că vă pasă de toţi cei care au susţinut activitatea spitalului material şi care acum, au mare nevoie de ajutor! Este momentul să vă implicaţi ,să nu uitaţi de jurământul lui Hipocrate: ” mă angajez solemn să-mi consacru viaţa în slujba umanităţii;sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră,voi exercita profesiunea cu conştiinţă şi demnitate”.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.