Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
PoliticăDeputatul Nelu Tătaru: “Trebuie să fim asumați și verticali în toate...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Deputatul Nelu Tătaru: “Trebuie să fim asumați și verticali în toate deciziile pe care le luăm“

Cele mai citite Știri

Deputatul Nelu Tătaru: “Trebuie să fim asumați și verticali în toate deciziile pe care le luăm“

- Reclama -
Deputatul Nelu Tătaru, medic de profesie și președinte al Partidului Național Liberal (PNL), a transmis un mesaj puternic colegilor săi liberali din județul Vaslui, subliniind importanța devotamentului, preciziei și experienței în fața provocărilor și schimbărilor contemporane.

Declarându-se un om dedicat progresului și valorilor autentice, acesta a subliniat rolul crucial pe care îl joacă oamenii devotați în construirea și dezvoltarea județului.

Deputatul a evidențiat că organizarea eficientă, reușitele semnificative și progresul unei comunități sunt rezultatele unui efort susținut și al implicării oamenilor dornici să construiască. Cu o experiență bogată atât ca medic, cât și în calitate de președinte al PNL Vaslui și parlamentar, Tătaru și-a fundamentat acțiunile pe principii solide.

Deputatul Nelu Tătaru: “Trebuie să fim asumați și verticali în toate deciziile pe care le luăm“ Deputatul Nelu Tătaru: “Trebuie să fim asumați și verticali în toate deciziile pe care le luăm“

“ Sunt un om care înțelege provocările și schimbările, care își dorește să se mențină actual vremurilor, dar în același timp sunt și un om care apreciază precizia, experiența și devotamentul. Asta le-am transmis colegilor mei liberali din județul Vaslui

 Le-am spus că organizarea, reușitele, absolut tot ceea ce presupune progresul unui județ se realizează prin multă muncă și oameni, dar oameni devotați, care își doresc să construiască și care se țin de treabă. Ca medic, ca om, ca președinte PNL Vaslui sau parlamentar mă bazez pe aceleași principii: nimic nu poate exista fără devotament și loialitate față de valori; trebuie să ne asumăm și reușitele, dar mai ales eșecurile, trebuie să fim asumați și verticali în toate deciziile pe care le luăm.

- Reclama-reclame ziare barlad

Ca în medicină…chiar dacă există o suferință , dacă diagnosticul este unul corect și tratamentul prescris este eficient și respectat…vine si vindecarea. Mulțumesc colegilor mei, dar și dumneavoastră, tuturor celor care îmi transmiteți gânduri bune, dar și celor care mă criticați. Toate acestea fac parte din normalitate”, a declarat deputatul Nelu Tătaru.

 

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Senatorul liberal Iulian Bîca acuză conducerea PNL Vaslui de lipsă de implicare , încălcarea statutului și dictatură

În conferința de presă susținută la sediul cabinetului parlamentar, senatorul bârlădean Iulian Bîca a dorit să transmită care au...

Alte știri de interes

- Advertisement -