Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

PoliticăDeputatul social democrat, Eduard Popica, trage un semnal de alarmă în legătură...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Deputatul social democrat, Eduard Popica, trage un semnal de alarmă în legătură cu risipa ce se (re)găsește în cheltuirea banului public

Cele mai citite Știri

Deputatul social democrat, Eduard Popica, trage un semnal de alarmă în legătură cu risipa ce se (re)găsește în cheltuirea banului public

- Reclama -
Un semnal de alarmă în legătură cu felul cum statul cheltuie banul public, îl trage și parlamentarul vasluian, Eduard Popica.

Prin intermediul unui comunicat de presă politicianul vasluian declară că “ statul trebuie să reducă risipa din cheltuielile publice. 

În contextul în care puterea de cumpărare a românilor este afectată puternic de inflația globală și de problemele din sectorul energetic european, este profund inechitabil ca statul să își extindă fără măsură cheltuielile. Un guvern responsabil, care e alături de cetățeni, trebuie ca în astfel de situații să ia măsuri hotărâte de reducere a risipei din aparatul de stat. Nu se taie nimic de la investiții! Nu se taie nimic de la programele pentru sprijinirea populației! Dar trebuie redusă drastic risipa.

Trebuie identificate și oprite toate cheltuielile exagerate sau neesențiale din sectorul bugetar. 


Trebuie reduse structurile supradimensionate

Trebuie eliminate bonusurile și sporurile din sectorul bugetar, care, dintr-o recompensă punctuală pentru un rezultat excepțional în muncă, s-au transformat într-o rentă viageră fără legătură cu performanța.

- Reclama-reclame ziare barlad

Trebuie restructurate posturile din ministere și instituțiile publice, ocupate de angajați care primesc pensie de la stat fără să fi împlinit încă vârsta standard de pensionare.

Trebuie reduse pozițiile și indemnizațiile din consiliile de administrație ale companiilor de stat”, mai precizează sursa citată.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Vine canicula, atenție la orele când ieșiți din casă!

Fenomenele meteorologice specifice sezonului cald constituie factori de risc pentru sănătatea populației, dar și pentru desfăşurarea normală a activităţilor....

Alte știri de interes

- Advertisement -