Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateDeși ar fi trebuit să îi acorde toate atenția pentru că era...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Deși ar fi trebuit să îi acorde toate atenția pentru că era la spital, 2 cadre medicale bârlădene trântesc un bătrân în pat fără milă. De compasiune nu mai spunem nimic

Cele mai citite Știri

Deși ar fi trebuit să îi acorde toate atenția pentru că era la spital, 2 cadre medicale bârlădene trântesc un bătrân în pat fără milă. De compasiune nu mai spunem nimic

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Clipe de coșmar pentru un bătrân sărman care a ajuns la Spitalul Municipal din Bârlad pentru a beneficia de asistență medicală.

A fost târât pe jos, trântit pe pat, agresat verbal. Cei doi angajați ai spitalului care l-au preluat pe bărbat s-au enervat la culme din cauză că bătrânul nu se putea ține pe picioarele lui.

Omul se simțea foarte rău și avea nevoie de ajutor, dar în loc să fie îngrijit de cadrele medicale a fost chinuit.

Imaginile filmate în spital nu mai au nevoie de niciun comentariu.

“ Ȋn urma apariției în spatiul public, în cursul zilei de 25 ianuarie 2024, a unei înregistrӑri audio-video, în care doi salariați din cadrul Compartimentului Primire Urgențe (un brancardier și o infirmierӑ) mobilizeazӑ brutal un pacient vȃrstnic, asociat cu un limbaj neadecvat, conducerea s-a autosesizat și a demarat o ancheta internӑ pentru analizarea situației.

Celor doi angajați li s-au solicitat note explicative și s-a hotӑrȃt demararea procedurii disciplinare, Comisia de Disciplinӑ urmȃnd a se întruni în data de 02.02.2024.
Menționӑm cӑ, astfel de comportamente nu sunt tolerate de conducerea instituției și se vor lua mӑsurile legale care se impun.

- Reclama-reclame ziare barlad


Pȃnӑ la finalizarea cercetӑrii disciplinare, cei doi angajați vor fi atent monitorizați de asistentul șef de turӑ pe întreg parcursul activitӑții”,
au declarat prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanții instituției sanitare.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante știri pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

3 COMENTARII

  1. PARCA AR FI PRIMA DATA ..SAU ULTIMA …EXISTA LA URGENTE UN MEDIC CARE NU AR TREBUI SA FIE ACOLO …DIN PUNCT DE VEDERE AL COMPORTAMENTULUI SI LIMBAJULUI FOLOSIT ….VIS A VIS DE PACIENTI…..IAR STA BINE CU O MACIUCA IN MANA MANAND O TURMA DE OI….SE STIE CINE E …DAR PENTRU CATE RECLAMATII AU FOST FACUTE IN TIMP ….PROCEDURA DISCIPLINARA INTARZIE SA APARA….CU TOATE CA STIU TOTI …MENEGER, DIRECTOR MEDICAL,,,ETC…O PATA NEAGRA…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -