Doi bărbați, din Costești, vor cunoaște rigorile legii.

0
încălcare ordin de protecție,bărbat, Iana
- Reclamă -

Poliţiştii vasluieni au reținut doi bărbați dincomuna Costești, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

Doi bărbați, din Costești, vor cunoaște rigorile legii

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, din Costești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

În data de 4 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Costești, cu privire la faptul că, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2020, ora 22.30, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost agresat de către persoane necunoscute care l-au deposedat, prin constrângere fizică, de suma de 180 lei și de alte obiecte personale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivii autori ai infracțiunilor, în persoana celor 2 bărbați sus-menționați.

Urmare a probatoriului administrat poliţiştii au luat față de bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

- Reclamă -

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.    

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.