Doi bunici s-au ” îndrăgostit” de câteva bijuterii pe care le-au furat! ( Video)

Se oferă o recompensă de 500 de lei celor care îi identifică pe pensionarii hoţi. Proprietarii amanetului declară că aceştia acționează în Vaslui, Bârlad, dar și la Iași.

1
- Reclamă -

Doi bătrâni, hoţi cu tupeu! Proprietarii unei casei de amanet din judeţul Vaslui oferă recompensă celor care pot oferi informaţii despre doi hoți de bijuterii. E vorba de un bărbat și o femeie, care au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Femeia părea interesată să aleagă bijuterii, în timp ce bărbatul bagă în buzunar un colier în valoare de peste 3.700 lei. Fapta s-a petrecut în luna februarie, la Bârlad, iar proprietarii au anunțat Poliția. Întrucât lucrurile nu au avansat, oamenii au decis să facă publice imaginile şi să afle astfel cine sunt hotii.

„Am oferit o recompensă de 500 de lei, în speranța că vom afla cine sunt cei doi. Ştiu că acționează și în Vaslui, si in Bârlad, dar și la Iași. Nu e prima dată!”au declarat reprezentanţii amanetului.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -
- Reclamă -

1 COMENTARIU

  1. Da-ti imaginile clare de pe camera nu filmare facuta cu telefonul la imaginile de pe camera.. Si asa e greu sa recunoști persoanele cu mască!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.