Doi polițiști duși la audieri după perchezițiile efectuate la RAR Vaslui

După perchezițiile de azi ,doi polițiști de la Serviciul Rutier au fost duși la audieri.

0
DNA face percheziții la RAR Vaslui
RAR VasluiDNA, percheziții, suspecți
- Reclamă -

Zeci de percheziţii au avut loc în mai multe judeţe din Moldova. Procurorii anticorupţie strâng astfel probe într-o amplă anchetă ce vizează posibile fraude privind Inspecţiile Tehnice Periodice pentru maşini.

Doi polițiști duși la audieri – Acuzații extrem de grave vizează mai multe stații ITP din zona Moldovei, dar și funcționari ai Registrului Auto Român (RAR) Vaslui. Asta după ce ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) ar fi descoperit împreună cu procurorii DNA că în aceste stații ITP s-ar fi emis avizele necesare pentru autoturisme care fie nu îndeplineau condițiile tehnice, fie nici măcar nu ajungeau în fața experților tehnici, totul în schimbul a câtorva sute de lei.

Așadar, în această dimineață au fost demarate aproape 30 de percheziții în mai multe zone în Vaslui în Bacău și la Galați. Este vizat în special Registrul Auto Român de la Vaslui, dar și aceste stații ITP private.

Mulți dintre cei vizați de aceste acuzații se vor alege cu învinuiri oficiale pentru luare de mită și dare de mită. Vor fi vizați în special proprietarii autoturismelor care au cumpărat clemența celor care ar fi trebuit să fie extrem de vigilenți.

După perchezițiile de azi doi polițiști de la Serviciul Rutier au fost duși la audieri.

Citește și alte știri de pe spinos.ro

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.