Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare!

Fiecare salon din cadrul secției de medicină internă- nivel 4, va beneficia de acest gest, dar și alte secții din cadrul Spitalului, permițând astfel pacientilor să își păstreze alimentele și apa în stare proaspăta, la temperatura optimă și adecvată.

1
Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare
- Reclamă -
PNL Barlad Alegeri 2024

Un bârlădean care a dorit să rămână anonim a donat spitalului bârlădean un număr de 32 de frigidere, de ultimă generație. Prin intermediul unei postări publice, instituția sanitară îi mulțumește acestui mare OM .

“ MULȚUMIM!

Știm cu toții cât de greu ne este să asistăm la suferința unui om. Spitalul este un loc dificil pentru multă lume, în special pentru persoanele bolnave și pentru familiile care le iubesc.

La începutul acestei saptamâni, un bârlădean, un om generos, discret, cu suflet mare, deschis la nevoile noastre de zi cu zi, a donat săptămana aceasta către Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, un număr de 32 de frigidere de ultimă generație, cu o capacitate netă de 250 l fiecare, clasa energetica A+.

În acest fel, fiecare salon din cadrul secției de medicină internă- nivel 4, va beneficia de acest gest, dar și alte secții din cadrul Spitalului, permițând astfel pacientilor să își păstreze alimentele și apa în stare proaspăta, la temperatura optimă și adecvată.

- Reclamă -

Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare! Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare Donație cu folos din partea unui bârlădean cu suflet mare!
Suntem convinși că acest gest va aduce zâmbetul pe fața persoanelor care aveau mare nevoie de aceste frigidere, dar și sentimentul că există oameni cu suflet, pentru care Ei contează.

În numele pacienților, dar si a intregului colectiv de aici, VĂ MULȚUMIM pentru umanitate! Dar și pentru consecvența cu care ne sunteți mereu APROAPE!” , au transmis reprezentanții spitalului.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua este un gest onorabil mai rar asa ceva .suntem si noi o familie cu un copil si avem nevoie de locuinta si noi daca poate sa ne ajute cineva va rugam mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.