Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateDr. Nelu Tătaru le dă bolnavilor de cancer o veste bună
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Dr. Nelu Tătaru le dă bolnavilor de cancer o veste bună

Planul se implementează pentru perioada 2023 - 2030 şi reprezintă principalul document de politică publică ce fundamentează măsurile de prevenire şi combatere a cancerului la nivel naţional.

Cele mai citite Știri

Dr. Nelu Tătaru le dă bolnavilor de cancer o veste bună

Planul se implementează pentru perioada 2023 - 2030 şi reprezintă principalul document de politică publică ce fundamentează măsurile de prevenire şi combatere a cancerului la nivel naţional.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Decretul pentru promulgarea legii prin care se aprobă Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului a fost aprobat de președintele Klaus Iohannis.

Actul normativ prevede că toţi cetăţenii români care se află pe teritoriul României, au domiciliul sau reşedinţa în România, cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai Spaţiului Economic European şi cetăţenii Confederaţiei Elveţiene, precum şi străinii şi apatrizii care au domiciliul sau reşedinţa în România au dreptul garantat de stat la serviciile de natură medicală, socială şi de susţinere psihologică cuprinse în Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului, cum sunt: servicii medicale de prevenire, diagnostic şi tratament al cancerului, servicii de îngrijire, inclusiv îngrijiri paliative, servicii de psiho-oncologie, onconutriţie şi oncofertilitate, servicii sociale şi indemnizaţii lunare de hrană.

Dr. Nelu Tătaru le dă bolnavilor de cancer o veste bună Dr. Nelu Tătaru le dă bolnavilor de cancer o veste bună

” Așa cum v-am spus, faptele și acțiunile sunt cele care contează, mai ales în ceea ce privește sănătatea. 

Simt să împărtășesc cu dumneavoastră bucuria de a lua parte, dar mai ales de a contribui, alături de colegii mei, la Planul Național de Prevenire și Combatere a Cancerului.

Iată că, astăzi, visul nostru, munca noastră, implicarea noastră a devenit realitate.

- Reclama-reclame ziare barlad

Prin legea promulgată astăzi, se transpune în practică cel mai de preț drept, mai ales că vorbim despre o categorie de pacienți care se confruntă cu atât de multe provocări, care le pun la grea încercare sănătatea si care au nevoie de opțiuni terapeutice adecvate.

Sănătatea, înainte de orice! De aceea, prețuiti-o și aveți grija de ea!

Mulțumiri tuturor celor care au făcut ca această speranță să devină posibilă!”, a transmis deputatul liberal vasluian, doctorul Nelu Tătaru.

Planul se implementează pentru perioada 2023 – 2030 şi reprezintă principalul document de politică publică ce fundamentează măsurile de prevenire şi combatere a cancerului la nivel naţional.

Documentul se actualizează în funcţie de rezultatele obţinute şi în acord cu direcţiile strategice din domeniul prevenirii şi combaterii cancerului stabilite de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi la nivelul Uniunii Europene.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -