Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Episcopia Hușilor lansează un apel umanitar pentru o bârlădeancă

O bârlădeancă are nevoie de ajutor financiar.Orice gest contează pentru sănătatea ei.

Cele mai citite

Episcopia Hușilor lansează un apel umanitar pentru o bârlădeancă

Episcopia Hușilor lansează un apel umanitar pentru o bârlădeancă

Episcopia Hușilor cere ajutorul enoriașilor pentru o femeie din Bârlad care are nevoie de bani pentru a efectua o operație chirurgicală.Aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră malignă a pielii scalpului.

”Fă binele de dragul binelui şi nu de dragul laudei sau al recunoştinţei. Binele făcut este el însuşi o răsplatăEcaterina a II-a. Așa cum ne-a obișnuit deja,Episcopia Hușilor https://episcopiahusilor.ro prin slujitorii săi se implică în viața credincioșilor,încercând pe cât posibil să-i ajute.

Instituția religioasă a lansat pe site-ul instituției un apel public pentru salvarea vieții unei credincioase din Bârlad.

”Viorica Mereuţă este o doamnă din Bârlad, care, în această primăvară, a fost diagnosticată cu o tumoră malignă a pielii scalpului.

Datorită crizei sanitare cauzate de coronavirus, intervenţiile medicale asupra acestui caz au trebuit amânate, fapt care a generat în prezent imposibilitatea de a mai putea fi operată la Iaşi.

Tumoarea însă avansează, fiind absolut necesară o intervenţie chirurgicală, operaţie ce îi poate salva viaţa.

Intervenţia chirurgicală poate fi efectuată în ţară, la clinica NeuroHope din Bucureşti, iar costul acesteia este de 10.000 euro.

Ajutorul nostru poate face diferenţa!”

Cei care doresc să întindă o mână de ajutor pot să o contacteze pe fata acesteia,Diana Boronet (fiica doamnei Viorica Mereuţă): telefon   0747658788 sau pot depune direct în cont  la BCR: Diana Boronet: RO49 RNCB 0467 1668 0536 0001

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -