Europarlamentarul Ramona Strugariu : ”domnul colonel Gheorghiță să explice public care este, totuşi, algoritmul distribuției vaccinurilor în țară”

” Cum, în aceste condiții, listele de aşteptare din unele centre de la mine din județ, cu peste 2000 de oameni pe ele, sunt neclintite?”

0
Scăderea numărului de persoane vaccinate duce la modificarea programului centrelor de vaccinare din județul Vaslui
Scăderea numărului de persoane vaccinate duce la modificarea programului centrelor de vaccinare din județul Vaslui
- Reclamă -
Eurodeputata USR-PLUS Ramona Strugariu este nemulțumită de modul de repartizare a vaccinurilor antiCOVID, susținând că la Vaslui listele de așteptare „cu peste 2.000 de oameni pe ele sunt neclintite”.
” Aş aprecia foarte mult ca domnul colonel Gheorghiță să explice public care este, totuşi, algoritmul distribuției vaccinurilor în țară.
Şi să ne spună dacă județul Vaslui nu este şi el un județ al acestei țări, cu oameni care merită acelaşi respect şi aceeaşi atenție.
Există zero ironie în această solicitare. De fapt, am ajuns la capătul răbdării. Citesc că vom deschide, în curând, încă 144 de centre de vaccinare Pfizer. Perfect. Doar câteva întrebări:
Cum, în aceste condiții, listele de aşteptare din unele centre de la mine din județ, cu peste 2000 de oameni pe ele, sunt neclintite? Am monitorizat permanent situația. Au intrat în mai multe rânduri doze de vaccin în țară – cantități semnificative – între momentul înscrierii unor oameni pe aceste liste şi momentul prezent. Cifrele arată la fel. Unde au ajuns aceste doze şi cum au fost distribuite în regiuni? Oamenii de pe acele liste, înscrişi în centrele respective, nu sunt tot oameni? Unde deschidem centrele noi pe care le-ați anunțat? Câte situații similare cu cea de la Vaslui avem în țară?
Cam cât, totuşi, mai funcționează ideea asta de cetățenie de mâna a doua, fără să ne explodeze în față? Chiar mă întreb şi poate că nu ar fi rău să vă întrebați şi dvs” a transmis printr-o postare publică europarlamentarul Ramona Strugariu.
Într-o conferință de presă, domnul Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat în mod oficial introducerea listei de așteptare și declanșarea vaccinării “populației generale”, cel mai probabil, începând cu data de 1 aprilie.

Cristina Radulescu

Europarlamentarul Ramona Strugariu, Ramona Strugariu Europarlamentarul Ramona Strugariu : ”domnul colonel Gheorghiță să explice public care este, totuşi, algoritmul distribuției vaccinurilor în țară”

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.