Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Spinos#fărăhoțielaprimărie,dar pentru alocări “ fără număr” la Reiser se face excepție
Articol din categoria: Stiri si Informatii

#fărăhoțielaprimărie,dar pentru alocări “ fără număr” la Reiser se face excepție

Cele mai citite Știri

#fărăhoțielaprimărie,dar pentru alocări “ fără număr” la Reiser se face excepție

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

Demagogie sau doar promisiuni electorale? După ce în campania electorală promiteau alegătorilor că nu va mai fi “hoție la Primărie” , consilierii locali bârlădeni din partea USR-PLUS au votat fără niciun amendament sau măcar discuție sumele cerute de cei de la Reiser.

#fărăhoțielaprimărie

În total 2.800.000 de lei ( jumătate din bugetul societății a fost alocat pentru borduri, popice de plastic, etc) a fost acordat celor de la Reiser, dar consilierii USR-PLUS au fost deranjați doar de faptul că cetățenii ar trebui să beneficieze de 30 de minute gratuite la intrarea în Piața Centrală ,în cazul în care nu găsesc loc de parcare.

Pe 25 iunie, USR Bârlad denunța printr-o postare publică că “iese gunoiul ce se ascundea sub preșul Reiser”.

“Nu ne miră că e atât de mult încât tinde să ne inunde. Ne miră doar că preșul a fost atât de trainic încât, ani de zile, a rezistat tuturor zvârcolirilor de sub el, fără ca mizeria să se scurgă.

Un preș prețios, țesut cu milioane de euro (ale bârlădenilor) și interese meschine (ale partidelor care s-au ocupat de manufactură). Modelul e varianta reinterpretată în manieră modernă a tradiționalului românesc: în loc de unul pe față, unul pe dos, preșul care acoperă mizeria de la REISER e unul de dreapta, unul de stânga. Când PSD, când PNL. Când separat, când împreună.

- Reclama-reclame ziare barlad

Până când au apărut primele cârpeli, iar mizeria a țâșnit în toate direcțiile. Iată ce s-a văzut până acum:

‼️ Mizeria nr. 1 – PSD a controlat ani de zile REISER, direcționând aici sume uriașe pentru ”plombări și asfaltări” pe care bârlădenii nu le-au văzut niciodată

‼️ Mizeria nr. 2 – în 2016, când Dumitru Boroș a ajuns primar, a bătut palma cu PSD și a pus la REISER director din acest partid.

‼️ Mizeria nr. 3 – a continuat politica de risipire a banului public direcționând milioane de euro pentru aceleași ”plombări și asfaltări”, invizibile pentru ochiul liber.

‼️ Mizeria nr. 4 – cu acceptul primarului Boroș (prin oamenii pe care i-a numit) salariile personalului TESA din cadrul REISER s-au triplat, așa încât cele mai mici sunt în jurul sumei de 9.000 de lei.

‼️ Mizeria nr. 5 – în tot acest timp, marea majoritate a lucrărilor executate de REISER a fost luată de ploi, primarul Boroș neavând nicio reacție decât aceea de a se poza pe covoarele asfaltice imediat după turnare și scriind pe Facebook ca a mai bifat ”o realizare”.

Mizeria nr. 6 – timp de 4 ani, primarul Boroș a aprobat salariile nesimțite de la REISER și abia acum, la final de mandat, le dezvăluie opiniei publice, după ce alte negocieri mizerabile cu PSD au eșuat.

Am așteptat 30 de ani ca să scăpăm de hoți! Hoți care s-au rotit pe la conducerea Bârladului și ne-au furat viitorul, ne-au furat șansa de a trăi un trai decent! A furat dar a și făcut” ne condamnă la sărăcie!
Toleranța noastră față de hoți este zero! #farahotielaprimarie” anunțau cu “surle și trâmbițe” aceștia .

#fărăhoțielaprimărie #fărăhoțielaprimărie,dar pentru alocări “ fără număr” la Reiser se face excepție #fărăhoțielaprimărie #fărăhoțielaprimărie,dar pentru alocări “ fără număr” la Reiser se face excepție

După 4 luni,consilierii locali ai USR Bârlad nu mai sunt deranjați de salariile nesimțite de la Reiser (dacă nu știați la această oră Primăria este singurul solicitant al lucrărilor efectuate de această societate ) cu alte cuvinte ați încuviințat, prin votul dumneavoastră, continuarea “ dezmățului pe bani publici “ acolo. Adică, toți cei 3 consilieri USR-PLUS s-au apucat și ei să tricoteze la preșul PSD-PNL, pe care îl înfierau în campanie.
Interesant este că au fost nemulțumiți că amendamentul lor ( acordarea unui răgaz de 30 de minute fără plată ,dacă oamenii nu găsesc loc de parcare în Piața Centrală) nu a fost votat. Iar acest lucru l-au prezentat public ca pe o “măreață inițiativă”. Dar, au fost de acord cu sumele colosale date celor de la Reiser. Felicitări, sunteți pe drumul cel bun!

P.S. În articolul următor veți face cunoștiință cu economia de 103.000 de lei făcută de consilierii USR Bârlad. Aceștia s-au opus cumpărării unui generator de ozon destinat pacienților internați în secția ATI de la spitalul bârlădean!

Dar, fără nicio problemă au votat suma 2,8 milioane de lei pentru “marea majoritate a lucrărilor executate de REISER care a fost luată de ploi”, conform declarațiilor publice făcute tot de USR Bârlad.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -