Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 18 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 18 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

( Foto) Accident rutier pe DE 581 în dreptul comunei Banca

Cele mai citite

( Foto) Accident rutier pe DE 581 în dreptul comunei Banca

Accident rutier pe DE 581 în dreptul comunei Banca

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă cu modul pentru descarcerare, precum și o ambulanță tip B2 (EPA), la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Mitoc, comuna Banca.

”În accident au fost implicate două persoane și două autovehicule. Pentru o scurtă perioadă de timp, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Pompierii au asigurat măsuri PSI, fiind scurgeri de combustibil pe carosabil ” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Unul dintre conducătorii auto (31 ani) prezenta escoriații, echimoze si era agitat, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

Accident rutier

În acest moment, traficul se desfășoară normal.

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui în accident au fost implicate 3 mașini – o autospecială aparținând Drumurilor Naționale, o autilitară cu numere de Iași și un autoturism înmatriculat în Suceava.
Mașina cu număr de Iași s-a angajat în depășire fără a se asigura că din spate era depășit de autoturismul înmatriculat în Suceava.
În urma incidentului rutier au fost înregistrate doar pagube materiale, iar șoferul vinovat a fost sancționat pentru nerespectarea benzii de circulație . Toți șoferii aveau carnetele de conducere în regulă și nu consumaseră alcool.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Bărbat rănit după ce a alunecat sub un motocultor cu freză

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -