( Foto) Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești

0
Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Fântânele, comuna Puiești, au informat reprezentanții ISU Vaslui.

Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești

Exista pericolul exploziei unei butelii încărcate cu GPL. La fața locului s-a deplasat pentru intervenție și SVSU Puiești. Până la sosirea pompierilor militari , cele nouă persoane aflate în locuință se autoevacuaseră.

Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele comuna Puiești ( Foto) Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele comuna Puiești ( Foto) Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele comuna Puiești ( Foto) Jarul căzut dintr-o sobă era să producă un dezastru la Fântânele, comuna Puiești
“ La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere și tot atâtea anexe, precum și la nivelul acoperișului. Exista pericolul de propagare a incendiului la restul locuinței, dar și la o casă aflată în apropiere, flăcările fiind întreținute de gazul butan degajat din butelia tip GPL.
După aproximativ o oră și jumătate incendiul a fost lichidat, butelia încărcată cu GPL fiind evacuată înainte de a exploda.
Au ars: aproximativ 60 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei uși, patru geamuri, diverse produse electrocasnice și electronice, piese de mobilier, produse textile și documente.
A fost salvată una dintre camerele casei, dar și locuința învecinată” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.