(Foto) Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor

0
Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit  cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea la ușă,informează reprezentanții ISU Vaslui.

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător se gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe.

“ În Bârlad, două persoane găsite decedate în casă: mama 31 ani și fetiță 4 ani. Locuiau la apartament, iar poliția bănuiește o posibilă intoxicatiei cu monoxid de carbon. Apelul la 112 a fost făcut de tatăl, care nu reușea să intre în casă. Victimele au fost scoase afară de pompieri. Au fost două echipaje B2 de la Ambulanța Bârlad, dar din păcate acestea au declarat decesul, victimele fiind decedate de câteva ore” a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor (Foto) Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor (Foto) Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor (Foto) Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor (Foto) Mamă și fiică găsite moarte în garsoniera lor
La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate.

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

- Reclamă -
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.