Ghinion! Concursul pentru postul de manager al spitalului bârlădean “ s-a înecat la mal”

0
corp nou, studiu de fezabilitate
- Reclamă -

Concursul pentru postul de manager al Spitalului de Urgență “ Elena Beldiman” din Bârlad a fost amânat din cauze.. obiective!

Consiliul de Administrație al spitalului “ Elena Beldiman” din Bârlad anunță “ reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului de Urgență “<Elena Beldiman> , la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Menționăm că reluarea procedurilor de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției  de manager se impune din motive obiective, reprezentate de imposibilitatea întrunirii comisiei de concurs pentru analiza și verificarea dosarelor ( proba eliminatorie) , conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică în cadrul Spitalului de Urgență <Elena Beldiman>“ ,se arată în comunicatul postat pe site-ul instituției sanitare.

Pentru acest post își depuseseră dosarul de candidatură actualul manager, Daniela Borș, dar și șeful DAPPC, Mircea Iosipescu.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.