Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
SportGimnasta bârlădeană Amalia Puflea este campioana României 2021
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Gimnasta bârlădeană Amalia Puflea este campioana României 2021

Cu un total de 55.450 puncte, Amalia le-a devansat în clasament pe Ana Maria Bărbosu (CSȘ Focșani), 54.900 puncte și pe Maria Ceplinschi (CS Farul Constanța) cu 51.950 puncte.

Cele mai citite Știri

Gimnasta bârlădeană Amalia Puflea este campioana României 2021

Cu un total de 55.450 puncte, Amalia le-a devansat în clasament pe Ana Maria Bărbosu (CSȘ Focșani), 54.900 puncte și pe Maria Ceplinschi (CS Farul Constanța) cu 51.950 puncte.

- Reclama -

Amalia Puflea, o junioară din proiectul coordonat de Mariana Bitang și de Octavian Belu și finanțat de OMV Petrom, este campioana României ediția 2021, la individual open. Cu un total de 55.450 puncte, Amalia le-a devansat în clasament pe Ana Maria Bărbosu (CSȘ Focșani), 54.900 puncte și pe Maria Ceplinschi (CS Farul Constanța) cu 51.950 puncte.

Ediția 2021 a Campionatelor Naţionale individual open și pentru echipe reprezentative de club, precum și prima ediție a concursului internațional RomGym Trophy au fost organizate la finalul acestei săptămâni la Sala Polivalentă din București.

Au fost înscriși în competiție peste 70 de gimnaști (seniori și juniori), 38 la masculin și 35 la feminin, din România, Suedia, Ungaria, Insulele Feroe.
​În întrecerea masculină au concurat sportivi de la CSA Steaua, CS Dinamo, CSȘ Dinamo, CSM Bistrița, CSM Lugoj, CSȘ Lugoj, CSM Reșița, CSȘ Reșita, CSȘ Buzău, Ungaria și Insulele Feroe.

Amalia Puflea
Gimnasta bârlădeană Amalia Puflea este campioana României 2021

În întrecerea feminină au participat gimnaste de la CS Dinamo, CSȘ 1 Constanța, LPS Deva, CS Farul Constanța, CSȘ Focșani, CSȘ Bârlad, CSA Steaua, Suedia și Insulele Feroe, unele dintre ele componente ale proiectului “Țară, țară vrem campioane”, finanțat de OMV Petrom, prin Fundația Casa Campionilor, coordonată de Mariana Bitang si Octavian Belu.

Cluburile i-au înscris în competiție pe Larisa Iordache (CS Dinamo), Maria Ceplinschi ( CS Farul Constanța)- câștigătoare a două medalii de aur la World Challenge Cup de la Mersin, Ana Maria Bărbosu ( CSȘ Focșani), câștigătoare a 6 medalii de aur la Campionatele Europene de juniori din 2020, Silvia Sfiringu (CS Farul Constanța), Sabrina Voinea (CS Farul Constanța), Marian Drăgulescu (CSA Steaua), Gabriel Burtănete (CSA Steaua)- medaliat cu bronz la sărituri la World Challenge Cup de la Mersin, Andrei Muntean.

- Reclama-reclame ziare barlad

În finalele RomGym Trophy, care au avut loc duminică, 19 septembrie, s-au calificat maximum 2 gimnaști din fiecare țară participantă.

Campionatul național open și al echipelor reprezentative de club este prima întrecere, după Campionatele Europene de la Cluj, din 2017, organizată pe podium de Federația Română de Gimnastică.

Concursul reprezintă pentru gimnaștii seniori o primă etapă de selecție în vederea participării la Campionatele Mondiale din Japonia (18-24 octombrie), competiție la care România a înscris două gimnaste și un gimnast.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Urari Paste CARP Barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Lica Lilia este noul medic gastroenterolog al spitalului bârlădean

Doctorul Lica Lilia este medic rezident an V in specialitatea Gastroenterologie și care din această iarnă s-a alăturat echipei...

Alte știri de interes

- Advertisement -