Grav accident rutier pe raza localității Sârbi ( Foto)

0
Grav accident rutier pe raza localității Sârbi
sursa foto: DRDP Iași
- Reclamă -

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare /deblocare, trei ambulanțe SMURD (1 ambulanță tip C1 și două ambulanțe tip B2) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi. La fața locului locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

Grav accident rutier pe raza localității Sârbi

În accident au fost implicate trei autovehicule ( 1 autoturism, 1 autocamion, 1 camion cu remorcă) și 9 (nouă) persoane.

“ La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului au fost găsite patru victime, dintre care una în stare mai gravă. Nu au fost victime încarcerate. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri PSI. După evaluarea victimelor (patru persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 30 și 36 ani), acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraunatisme în urma unui accident rutier (traumatism cranio facial, traumatism cervical, traumatism toracic)” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui

- Reclamă -


Traficul a fost blocat pe un sens, pe DN 24, Sârbi – Crasna, județul Vaslui, din cauza unui acestui incident .

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.