Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
AdministrațieGunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei

Cele mai citite Știri

Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei

- Reclama -
Prefectul județului Vaslui ,Daniel Onofrei, a prezidat ședința lunară a Colegiului Prefectural, în cadrul căreia au fost prezentate informări ale serviciilor publice deconcentrate privind diverse aspecte ale activității desfășurate în județ.

Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei

“Una dintre temele centrale abordate în cadrul acestei întâlniri a fost Planul județean de gestionare a deșeurilor Vaslui, care a fost prezentat în detaliu, inclusiv starea actuală, perspectivele și țintele propuse. Se remarcă implementarea și funcționalitatea proiectului >> Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Vaslui>> pentru toate unitățile administrativ teritoriale din județ.

Reprezentanții Gărzii de Mediu au semnalat o problemă majoră legată de gestionarea deșeurilor în județul Vaslui, evidențiind practica aruncării necontrolate a gunoiului atât în mediul urban, cât și în cel rural. Această problemă reprezintă o preocupare deosebită, deoarece afectează negativ mediul înconjurător și calitatea vieții locuitorilor.

De asemenea, un alt subiect important discutat în cadrul ședinței a fost verificarea respectării prevederilor legale privind produsele alimentare cu indicații geografice protejate și denumiri de origine protejate înregistrate la nivel european. Această temă a fost prezentată de către reprezentanții Comisariatului județean pentru Protecția Consumatorului Vaslui, în conformitate cu Planul Unic de Control Integrat pentru România, pentru anul 2022.

Instituția Prefectului- Județul Vaslui reafirmă angajamentul său față de monitorizarea și îmbunătățirea continuă a acestor aspecte vitale pentru comunitatea locală, și este deschisă colaborării strânse cu toți factorii implicați pentru asigurarea unei bune guvernări și protecției intereselor locuitorilor județului Vaslui “ , a transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu , Daniel Onofrei .

- Reclama-reclame ziare barlad

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Cristina Radulescu

Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei Gunoiul aruncat la întâmplare a intrat în atenția prefectului Onofrei

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

  1. Sa speram ca prefectul alaturi de garda de mediu se implica si in rezolvarea canalizarii de pe strada Vasile Parvan nr.80 din Barlad , intrucat subsolurile blocurilor din zona sunt pline de reziduuri fiind un focar de infectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Adolescent lovit de cal , transportat de urgență la spitalul din Bârlad

Mare ghinion pentru adolescent de 14 ani din satul Mânzați, comuna Ibănești. Acesta a fost lovit de un cal...

Alte știri de interes

- Advertisement -