Habarnistul …de serviciu!

” Explicați-le vasluienilor, vă rog, cum colegul dumneavoastră de partid, viceprimar de Vaslui, cumulează 15.000 lei din doua salarii, recunoscând chiar dumnealui că în calitate de viceprimar nu are atribuții (dacă tot sunteți etic) sau cum viceprimarul de Bârlad și-a numit fratele purtător de cuvânt la Prefectura (nu mai vorbim de nepotisme?)”

1
Mihai Botez Habarnistul ...de serviciu!
- Reclamă -

Deputatul PSD, Eduard Popica , îi răspunde colegului din Parlament, Mihai Botez. Contraatacul politicianului de stânga apare în contextul în care Botez l-a acuzat de manipulare,asta după ce Popica postase pe rețeaua de socializare un filmuleț despre Clotilde Armand. Fostul prefect de Vaslui îi reamintește lui Mihai Botez că ” nu ești în stare să legi două cuvinte, nivelul tău de pregătire evidențiindu-se și în CV-ul dumitale, unde minți pe toată lumea, că ai studii superioare finalizate”.

“ Observ cu siderație cum un NIMENI al politicii vasluiene, neavând niciun fel de activitate în slujba judetului, nici măcar parlamentară (aproape 3 ani cât am fost prefect, mi-a trimis doar scrisori în legătura cu demersurile mele, dar nimic constructiv din partea dumnealui, doar întrebări), mă atacă, zice el, pe pagina lui de Facebook, în contextul în care săptămâna trecută am distribuit un filmuleț despre suspecta de evaziune fiscală, (https://www.google.ro/amp/s/evz.ro/evaziune-furt-din-banul-public-dosar-penal-pentru-liderul-usr-plus-clotilde-armand.html/amp ) colega de partid, Clotilde Armad. Nu am discutat despre persoana domnului deputat Botez și nici despre faptul că singura activitate notabila a dumnealui este aceea că a folosit Parlamentul pe post de dormitor, de aceea nu înțeleg înverșunarea dumnealui.

Domnule Botez, ai primit textul și fotografia de la camarila de partid, întrucât cu toții știm că nu ești în stare să legi două cuvinte, nivelul tău de pregătire evidențiindu-se și în CV-ul dumitale, unde minți pe toată lumea, că ai studii superioare finalizate. Nu, domnule, deputat, în sistemul Bologna studiile superioare nu sunt reprezentate prin diploma de licență, în acest sistem studiile superioare finalizate fiind licența plus obligatoriu disertația, ceea ce dumitale nu ai fost în stare să le termini ( https://psnews.ro/pe-cine-vrea-usr-in-parlament-mihai-botez-master-neterminat-dupa-5-ani-si-doua-joburi-de-student-457045/?fbclid=IwAR1ITGdQt8bsqgKNaXxRpTE3xgbo953TBDVsG8OL6kt7DzZ6UfjcU4cTkgA.)

Lăsându-vă pregătirea dumneavoastră la o parte, și intrând pe fondul problemei, spuneați că PSD a condus țara de 30 de ani. Să numeri și să aduni cu zecimale, nu înveți la Master, ci la grădinița. Așa că ia și calculează și surprinzător îți vor ieși 16 ani de guvernare de dreapta și vreo 15 ai PSD, să nu mai spunem că președinția României a fost ocupată de PSD 10 ani, în timp ce 21 de ani am avut președinți de dreapta.
Spuneai că nu ne vindeți țara și că nu suntem vânduți? Atunci de ce multinaționalele nu plătesc impozitul față de statul român, acolo unde își desfășoară activitate, externalizandu-și profitul prin paradisuri fiscale? De ce ați anulat datoria de sute de milioane de euro pe care le aveau BCR Banca pentru Locuinţe şi Raiffeisen Banca pentru Locuinţe(în prezent Aedificium)? De ce România, țara producatoare de resurse naturale primește a o suta parte din valoarea exportată, de la cei ce o exploatează? De ce pădurile noastre merg spre țările acolo un șefii vostri sălășluiesc? Da, domnule deputat, ne vindeți țara puțin câte puțin și romanii văd asta și vă vor taxa.
Și aveți grijă că,  “Hoțul striga Hoții”, domnule Botez. Explicați-le vasluienilor, vă rog, cum colegul dumneavoastră de partid, viceprimar de Vaslui, cumulează 15.000 lei din doua salarii, recunoscând chiar dumnealui că în calitate de viceprimar nu are atribuții (dacă tot sunteți etic) sau cum viceprimarul de Bârlad și-a numit fratele purtător de cuvânt la Prefectura (nu mai vorbim de nepotisme?) Și românilor le puteți explica cum ați numit la Iasi un subprefect care nu are o zi vechime în câmpul muncii, singurul lui job fiind munca în campania electorală pentru USR sau de ce țara este într-o degringolada totală. Cum era cu “oameni noi, metehne vechi?”

Domnule Deputat, scoateți haita de pe Facebook și puneti-i la treabă. Nu vă mai hrăniți cu iluziile trecutului, dați-le românilor prezentul și viitorul. Nu mai sunteți în opoziție, sunteți la putere, iar românii simt asta și vă vor taxa” a mai declarat Eduard Popica, deputat PSD.

- Reclamă -
- Reclamă -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.