Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieI-a revenit memoria directoarei amnezice. Recunoaște că bătaia a avut loc
Articol din categoria: Stiri si Informatii

I-a revenit memoria directoarei amnezice. Recunoaște că bătaia a avut loc

Directoarea Ramona Borș a uitat joi, 6 aprilie, să informeze reprezentanții ISJ Vaslui care se aflau în instituție de această întâmplare.

Cele mai citite Știri

I-a revenit memoria directoarei amnezice. Recunoaște că bătaia a avut loc

Directoarea Ramona Borș a uitat joi, 6 aprilie, să informeze reprezentanții ISJ Vaslui care se aflau în instituție de această întâmplare.

- Reclama -
Directoarea Școlii de Muzică și Arte Plastice “ N.N. Tonitza” din Bârlad și-a adus aminte că a fost informată de bătaia din curtea școlii, ba chiar a dispus și unele măsuri!
Contactată telefonic aceasta ne-a mințit cu seninătate și a omis să informeze Inspectoratul Școlar Județean Vaslui de această pățanie, deși doi inspectori se aflau în școală la puțin timp după episodul violent petrecut în curtea școlii.

 

În urma articolului publicat , reprezentanții Inspectoratul Școlar Județean au emis un comunicat de presă , sâmbătă 9 aprilie, din care reiese “ negru pe alb” că directoarea instituției, Ramona Borș, știa de acest incident .

“ Situația a fost prezentată în Consiliul profesoral desfăsurat în aceeași zi – 07.04.2022- și s-a hotărat demararea unei anchete de către Comisia pentru prevenirea și eliminarea violenței, a faptelor de corupție și discriminării în mediul școlar și promoavrea interculturalității, luni, 11.04.2022, de la ora 16,00” , se arată în comunicat.

Ceea ce au omis cei de la ISJ să spună e că acel Consiliu Profesoral a fost convocat cu un alt scop, și anume acela de a le oferi profesorilor răspunsul la sesizarea făcută la adresa actualului director. Nicidecum pentru a gestiona și a lua măsuri în legătură cu episodul de violență petrecut în curtea școlii. Diriginta uneia dintre eleve a fost cea care a informat cadrele didactice prezente de acest lucru.

Nici pomeneală că această inițiativă , care conform legii îi aparține directorului unității de învățământ , a fost luată de Ramona Borș așa cum se arată în comunicat.

- Reclama-reclame ziare barlad

Aceasta nici în al -12-lea ceas, cu inspectorii școlari în școală , nu i-a informat , și a preferat să păstreze tăcerea.

“ Am fost la Școala de Muzică și Arte Plastice din Bârlad pentru a prezenta în Consiliul Profesoral răspunsurile la cele două sesizări înregistrate la Inspectorat.  Cât am fost prezent acolo, în jur de o oră și jumătate, nu am fost informat de acest lucru”, ne-a declarat profesorul Toma Pavel, inspector și purtătorul de cuvânt al ISJ Vaslui.

Vineri seară, contactată telefonic, directoarea Școlii de Muzică și Arte Plastice “ N. Tonitza”, ne-a declarat că “ nu am cunoștință de acest lucru. Când s-a întâmplat? Îmi puteți trimite filmulețul? Am să mă interesez. Când voi avea mai multe informații vă voi contacta eu”. 


De ce a încercat să mușamalizeze Ramona Borș acest lucru și care a fost scopul acestor minciuni ? Poate lipsa de experiență în a gestiona comunicarea într-o situație de criză își pune cuvântul.

Cert este că la Școala de Muzică și Arte Plastice “ N.N.Tonitza” există o stare conflictuală între o parte din cadrele didactice , părinți și manager. Dovadă stau cele două sesizări trimise autorității de control.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

452 locuri de muncă vacante se află în evidența AJOFM Vaslui

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 21.09.2023 Agenţia Locală Vaslui, str Spiru Haret, nr.5, Telefon 0235 /891803 Locuri de munca disponibile...

Alte știri de interes

- Advertisement -