Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 26 septembrie, 2021

Starea vremii astăzi

: 26 septembrie, 2021
25.7 C
Bârlad
- Reclamă -
Anunturi mica publicitate
reclame ziare barlad
SpinosIar au călcat pe bec oamenii PNL-ului!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Iar au călcat pe bec oamenii PNL-ului!

Vremea astăzi

26 septembrie, 2021 -
25.7 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,950
USD
4,224
CHF
4,574
GBP
5,780

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

Iar au călcat pe bec oamenii PNL-ului!

- Reclama -

Iar au călcat pe bec oamenii PNL-ului!

PNL a comis-o iar. Și nu oricum, ci în cel mai jalnic chip și într-un loc dintre cele mai sensibile pentru credibilitatea lui politică. La Vaslui, acolo unde un tovarăș secretar general adjunct, Daniel Onofrei, își caută candidați la primărie prin intermediul unor anunțuri. Adică, cu alte cuvinte iar au călcat pe bec oamenii PNL-ului!

Cine mai dorește,cine mai poftește! Nu în fiecare zi te întâlnești cu asemenea ofertă. Liberalii vasluieni își caută primar la …mica publicitate. Pentru rezultate satisfăcătoare vă sugerăm  să încercați pe Olx sau pe SICAP! Veți avea,probabil,mai multe șanse de câștig.

Nu sunt ei un partid deschiși? Atât de deschiși încât își caută primar pe rețeaua de socializare.
Daniel Onofrei,membru marcant în partidul Brătienilor deși a mai cochetat și cu alte genuri politice, se dovedește un bun Human Resources. Văzând că propriul partid nu e în stare să își găsească un pretendent pentru a se înscrie în cursa electorală locală a găsit soluția salvatoare: să pună un anunț pe profilul personal.

Iar au călcat pe bec oamenii PNL-ului 

- Reclama-

“ Anunț important : Organizația județeana PNL Vaslui organizează selecție pentru identificarea unui candidat care să înlocuiască primarul din comuna Coroiești . Condiții necesare ocupării postului – seriozitate , fără cazier , gospodar , tânăr și întreprinzător.”

Trebuie să îi recunoaștem originalitatea liberalului vasluian,dar în același timp ne ridicăm și un semn de întrebare în legătură cu anumiți oameni puși în funcții cheie, pe baza profesionalismului…politic. Și pe aceștia i-ați racolat la mică publicitate?

Oricum, Petre Țuțea cel care afirma că ” liberalismul instituie concurenţa ca o competiţie de valori, şi nu confiscarea umană. El are un singur defect: prin competiţia dură care se practică în liberalism, nu poate fi evitată apariţia deşeurilor sociale, adică a neajutoraţilor” este combătut de aceste noi ”valori” liberale . Nu mai există competiție,iar deșeurile politice sunt identificate ușor de alegători.

Iar dacă asta înseamnă alegerea ” omului potrivit la locul potrivit” , noi vă sugerăm să încercați să vă găsiți candidatul și pe site-urile matrimoniale -poate aveți mai multe șanse să găsiți acel gospodar dârz,capabil să conducă o comună.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
Festivalul mesterilor populari Barlad 2021
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Crește numărul elevilor și cadrelor didactice vasluiene infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul anului școlar, în județul Vaslui,conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean 32 de profesori și 70 de elevi...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -