Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

“ Imparțialitatea” Guvernului în județul Vaslui afectează cetățenii

Cele mai citite

“ Imparțialitatea” Guvernului în județul Vaslui afectează cetățenii

Guvernul României a aprobat, în ședința de joi, 17 decembrie 2020, alocarea a peste 876 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, unor unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale, pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului 2020, precum și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna noiembrie 2020.

“ Imparțialitatea” Guvernului în județul Vaslui afectează cetățenii

Coincidență sau nu, banii alocați județului Vaslui reprezintă o pedeapsă, așa cum au declarat o parte din edilii aleși. Nemulțumirile în legătură cu sumele distribuite de Guvernul României au fost făcute de Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, dar și de Ionuț Ghiur, edilul comunei Vinderei.

“ Aceste sume pentru echilibrarea bugetelor U.A.T.-urilor ne arată răzbunarea guvernului PNL, pe locuitorii județului Vaslui, pentru rezultatul slab obținut la alegerile parlamentare de Organizația PNL Vaslui,condusă de ministrul sănătății doctorul Nelu Tataru .
La rândul sau ,domnul Ministru Nelu Tataru s-a răzbunat pe toate UAT-urile ,unde domnia sa a pierdut alegerile ,alocând sume derizorii ,care nu ajuta cu nimic bugetele locale .
Astfel , comuna Vinderei nu va avea bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap pentru lunile Octombrie și Noiembrie 2020 “ a declarat printr-o postare publică Ionuț Ghiur.

“PNL Vaslui, dușmanii județului nostru! Tătaruleee!!!! Ești dezastru pentru România și mai ales pentru județul Vaslui! Nu se poate așa ceva, ești singurul președinte al unei Organizații Județene PNL din țară care te răzbuni pe comunele unde nu ai luat voturi suficiente pentru a-ți salva înalta și nemeritata funcție!! Au fost repartizate sume pentru echilibrarea bugetelor U.A.T.-urilor din țară!

Discrepanța este colosală! Rog să vă uitați și voi, dragi prieteni, la comunele care au primit bani acum de la guvern și să analizați modul cum au fost împărțiți aceștia!

De asemenea, aș vrea să vă uitați și la celelalte județe să vedeți cum împărțirea banilor a fost echitabilă!

A se înțelege că nu am nimic cu colegii mei primari liberali din județ, chiar mă bucur pentru ei! Dar…nu este normal cum un singur om, Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui, ajuns ministrul sănătății printr-un noroc orb, a ajuns să-și bată joc de peste 50 de comunități din județul nostru!” a declarat Tamaș.


Studiind documentul oficial, municipiul Bârlad primește tot atâția bani cât comuna.. Banca!


Trebuie spus că aceste sume au fost repartizate pe unele unități/subdiviziuni teritoriale pentru plata cheltuielilor de funcționare, dar și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și protecția copilului, pentru luna Noiembrie 2020.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -