Încă un bărbat de la Centrul de Dializă a murit la câteva zile după vaccinul anti COVID

Potrivit unor surse medicale, bărbatul era hipertensiv, iar în momentul decesului tensiunea sa a crescut la 27.

0
- Reclamă -

 

Un bărbat în vârstă de 62 de ani care era dependent de dializă, a murit la câteva zile după ce a primit a doua doză din vaccinul Pfizer. Potrivit unor surse medicale, bărbatul era hipertensiv, iar în momentul decesului tensiunea sa a crescut la 27.

Pacientul a primit a doua doză de vaccin pe data de 18 martie, iar la câteva zile după administrare a decedat. Familia a refuzat necropsia și nici nu a vrut să asocieze moartea bărbatului cu vaccinul anti COVID. Decesul vine însă dupa ce un alt bărbat, un tânăr în vârsta de 35 de ani a murit la 48 de ore dupa ce i-a fost administrată a doua doză a vaccinului.

Potrivit familiei, Andrei Zaharia a fost la o sedinta de dializă pe data de 19 martie, iar tot atunci a făcut rapelul. În cursul serii s-a simtit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 și a anunțat că acesta este în stare de inconștiență.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la fața locului și adus în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul„, au declarat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

- Reclamă -

Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 și declarat vindecat. Autopsia va arată dacă există sau nu vreo legatură între tratamentul pe care îl făcea tânărul și vaccin.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.