Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SănătateÎncă un proiect finalizat cu succes de Clubul Rotary din Bârlad-24 de...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Încă un proiect finalizat cu succes de Clubul Rotary din Bârlad-24 de monitoare de funcții vitale donate spitalului bârlădean

Cele mai citite Știri

Încă un proiect finalizat cu succes de Clubul Rotary din Bârlad-24 de monitoare de funcții vitale donate spitalului bârlădean

- Reclama -

24 MONITOARE DE FUNCŢII VITALE DONATE SPITALULUI DE URGENŢĂ BÂRLAD,
PROGRAM FINALIZAT DE CLUBUL ROTARY DIN BÂRLAD

Marţi, 24 noiembrie Clubul Rotary Bârlad a finalizat o acţiune importantă, mai ales în actualul context de răspândire a virusului.
Ultima tranşă de 10 monitoare de funcţii vitale (dintr-un total de 24) a fost donată spitalului bârlădean. Aceste dispozitive destinate supravegherii permanente a funcţiilor vitale ale bolnavilor, au capacitatea de a urmări şi înregistra pulsul, tensiunea, temperatura, respiraţia, saturaţia de oxigen a sângelui, tipări electrocardiograma (EKG, standart şi precordial). Fiecare monitor este dotat şi cu o imprimantă termică, pentru portabilitatea și arhivarea parametrilor.

Monitoarele au fost distribuite de către conducerea spitalului secţiilor ATI, Infecţioase, Pediatrie, Medicală, Neurologie, Dermatologie, ORL, Chirurgie.
Contractul comercial dintre Rotary Barlad și furnizorul echipamentelor, prevede și instruirea utilizatorilor acestor aparate care va fi făcută de specialiştii firmei furnizoare, cu scopul utilizării tuturor funcțiilor oferite de aceste dispozitive și creșterea calității actului medical.
Bugetul de 42900 USD a fost construit pe baza unui Global Grant (GG 2016437) proiectat de o comisie formată din membri rotarieni ai clubului din Barlad și înregistrat la Rotay Internaţional în august 2020.

” Participanţi la acest grant, alături de Rotary Club Barlad, în calitate de inițiator și beneficiar, au fost cluburi rotariene din Canada, Statele Unite ale Americii, Ucraina şi România (Bârlad, Focşani, Bucureşti).
Clubul din Bârlad le mulţumeşte tuturor acestora şi evidenţiază aportul persoanelor fizice şi juridice locale permanent susţinătoare ale acţiunilor sale, fără de care prezenta realizare nu ar fi fost posibilă” a declarat profesor Cristina Ciută ,Preşedinte Club Rotary Bârlad 2020-2021

În fotografiile alăturate, imagini de la primirea şi distribuirea monitoarelor.

 

- Reclama-reclame ziare barlad
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Dezinsecție efectuată de CUP SA în zilele de 31 iulie și 1 august 2024

SC COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE  SA,aduce la cunostință bârladenilor că in baza contractului de servicii nr. 54/16-05-2024 ȋncheiat cu...

Alte știri de interes

- Advertisement -