Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
DiverseIncendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad

Cele mai citite Știri

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad

- Reclama -

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu cinci autospeciale, un ofițer și 14 subofițeri pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice din municipiul Bârlad.

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad
Incendiul se manifestă la un depozit de mase plastice, pe o suprafață mică. In acest moment, incendiul este localizat. Depozitul de mase plastice este situat pe strada Palermo, în zona „Cooperativă” din apropierea gării.

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad
Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad, pompieri Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad

Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad, pompieri Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad, pompieri Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad, pompieri Incendiu la un depozit de materiale plastice din Bârlad
“ Se acționează cu 13 autospeciale, două motopompe, 3 ofițeri, 60 subofițeri.
Se acționează cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la detasamentele de pompieri Vaslui, Bârlad și SPSU Rulmenți Bârlad, 3 autofreze multifuncționale, 2 autoscari.
Este nevoie de cantități foarte mari de apă” a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați, iar in acest moment se acționează pentru limitarea și lichidarea focarelor.

- Reclama-reclame ziare barlad

În curtea depozitului erau parcate peste 20 autoturisme și autoutilitare, cele mai multe dintre acestea fiind evacuate  în siguranță. Patru autoturisme au fost afectate de radiația termică,  la acestea fiind degradate componentele exterioare confecționate din material plastic și/sau cauciuc.

În acest moment se acționează în dispozitiv perimetral, acțiunea fiind condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui,  colonel Niculae Tătaru.

A fost stabilită cauza probabilă de izbucnire a incendiului, și anune: scurtcircuit electric produs la un cablu electric.
A fost încheiat procesul verbal de intervenție pentru spațiul de la care a pornit incendiul, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie încheiate procesele verbale de intervenție și pentru celelalte spații afectate.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

65 ani de istorie, zeci de generații care au absolvit, profesori de excepție -acesta este CV-ul cu care se laudă liceul “ Eminescu”

În 1958 ansamblul de clădiri construit în orașul Bârlad cu destinația de a fi liceu militar sau Academie militară...

Alte știri de interes

- Advertisement -