Îngerii de la Bârlad au grijă de un pilot de aur. Titi Aur internat la spitalul bârlădean!

Printr-o postare publică,marele pilot le mulțumește acestor oameni care deși sunt echipați din cap până în picioare reușesc să aline suferința celor internați în unitatea spitalicească bârlădeană.

1
Îngerii de la Bârlad au grijă de un pilot de aur. Titi Aur internat la spitalul bârlădean!
Titi Aur
- Reclamă -

Pilotul bârlădean , Titi Aur, se află internat în spitalul suport Covid din orașul nostru. Acesta a fost depistat pozitiv ,dar datorită implicării cadrelor medicale va depăși și acest obstacol numit COVID-19. Printr-o postare publică,marele pilot le mulțumește acestor oameni care deși sunt echipați din cap până în picioare reușesc să aline suferința celor internați în unitatea spitalicească bârlădeană.

” ÎNGERII DE LA BÂRLAD!
Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an ,spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid.
Ce a însemnat asta?
În primă fază….. Panica. Pe urmă întrebarea: și ce trebuie să facem acum? Și imediat a venit răspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chirurgie, ortopedie, cardiologie, se va ocupa doar de pacienți Covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere și imediat a început treaba. Au fost multe comentarii pentru că Bârladul a rămas fără principalul spital și pacienții noncovid trebuie duși la Vaslui, dar lucrurile și-au urmat cursul.
Duminică, 28 martie ,eram acasă la Bârlad și având câteva reacții ciudate: senzație de oboseală, friguri și o usoară tuse, am venit și am făcut un test. Rezultatul: evident pozitiv.
Oricăt de puternic ești sau crezi că ești, când se confirma că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai doresti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gandești dacă ai stat suficient cu familia, etc
Dar înainte de a se instala panica, se implică ei,”ÎNGERII DE LA BÂRLAD”
De ce le spun așa?
Nu doar pentru că sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curățenie, recepție, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară și explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine așa sau așa. Pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare.
Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătura cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPȚIONAL!
Și, din nou, nu mă refer la partea profesională, unde este evident că fac lucruri minunate (au tratat zeci de mii de pacienți) ,ci mă refer la partea psihologică.
Înainte în spital era așa: doctorul spunea , asistenta scria, iar pacientul trebuia să tacă pentru că știau ei ce au de făcut. Acum am găsit o cu totul altă politică.
Poate că exagerez puțin, dar aș putea spune că vii cu plăcere la spitalul Covid din Bârlad. Dacă cuvântul plăcere este un pic forțat, din motiv Covid, cu siguranță cuvântul ÎNCREDERE este corect.
Felicit întreaga echipă de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad și sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare șansă cu astfel de oameni inimoși.
BRAVO! ÎNGERII DE LA BÂRLAD ” a scris pe pagina sa de socializare Titi Aur.
Marele pilot bârlădean a debutat în Raliul Brașovului, în anul 1986, cu Dacia 1300. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României în perioada 1995-2006.
Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.