Iubirea față de carte susținută de Episcopia Hușilor

0
Se închid restaurantele și cafenelele din județul Vaslui
- Reclamă -

Episcopia Hușilor a inițiat programul de burse pentru elevi de liceu și studenți „Episcopul Ioachim Mareș”. Prin intermediul acestuia, au fost scoase la concurs 10 burse pentru elevii de liceu, a câte 300 lei lunar, și 5 burse pentru studenți, a câte 500 lei lunar, pe parcursul întregului an școlar și universitar.

Iubirea față de carte susținută de Episcopia Hușilor

Într-o perioadă în care falsele modele inundă societatea, la inițiativa Episcopului Ignatie elevii și studenții cu rezultate excepționale, dar care provin din familii defavorizate au fost susținuți. Sunt mulți tineri care au nevoie de un ajutor financiar, iar selecția dosarelor a fost grea! Important este că a fost făcut primul pas pentru sprijinirea celor care iubesc cartea.

“ Bursele acordate în acest program încurajează studiul și performanțele educaționale, ele fiind adresate elevilor și studenților cu rezultate școlare deosebite, cu domiciliul în județul Vaslui. La această primă ediție a concursului s-au înscris 49 de candidați” au declarat prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanții Episcopiei Hușilor.

- Reclamă -


Cei zece bursieri provin din școlile și liceele din Bârlad, Zorleni, Vaslui, Puiești , dar sunt și cinci studenți care își urmează visul la facultăți importante din România.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.