Jandarmii vasluieni i-au stricat “ nada”

0
Jandarmii vasluieni i-au stricat “ nada”
- Reclamă -

Jandarmii vasluieni au desfăşurat în această perioadă o serie de acţiuni ce au avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională şi penală din domeniul cinegetic şi piscicol.

Astfel, în data de 02.01.2021, pe râul Bârlad, în zona numită „La Stăvilar”, în apropierea unui un cetăţean în vârstă de 55 de ani care pescuia cu o lansetă fără a deţine permis de pescuit, jandarmii au găsit plantată in apă, de pe un mal pe altul, o plasă monofilament de aproximativ 20 de metri.
Jandarmii au eliberat peştii prinşi în plasa monofilament pe care au predat-o Poliţiei municipiului Vaslui pentru continuarea cercetărilor iar cetăţeanul de 55 de ani a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 23/2008.
Jandarmii vasluieni i-au stricat “ nada”Jandarmii vasluieni i-au stricat “ nada” Jandarmii vasluieni i-au stricat “ nada”

Jandarmeria Vaslui aduce la cunoştinţa cetăţenilor că producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament -constituie infracțiune și se pedepseşte cu amendă și interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între un an și 3 ani.
Următoarele fapte constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 300 lei la 600 lei:
a) pescuitul recreativ/sportiv al oricăror specii sau al altor viețuitoare acvatice vii, efectuat fără permis sau autorizație, în apele maritime interioare și continentale;
b) neprezentarea permisului sau autorizației atunci când acestea sunt solicitate de către persoanele împuternicite să constate contravențiile/infracțiunile;

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.