Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Administrație“ Lasă gargara și treci la muncă- de 18 ani nu ai...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Lasă gargara și treci la muncă- de 18 ani nu ai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni “

Cele mai citite Știri

“ Lasă gargara și treci la muncă- de 18 ani nu ai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni “

- Reclama -
Inspirat parcă din vechile știri citite la jurnalul de seară de pe TVR 1 înainte de ‘89, bârlădenii erau informați de marea realizare din domeniul sănătății ce poartă semnătura “ unicului și inegalabilului” Dumitru Boroș.
Numai că, scurta perioadă de glorie a fost spulberată de deputatul Adrian Solomon.

Politicianul social-democrat îi (re)amintește că mai multe fonduri a primit spitalul bârlădean de la un ministru pesedist (sâc!) decât ce a primit în 2023.

“ Boroș a descoperit o nouă unitate de măsurare a timpului lung. Astfel, în loc de decenii, secole, milenii, ere, la Bârlad se măsoară timpul în <<ultimii 30 de ani>>.

Prin urmare, așa cum îi sta bine unui paranoic cu foncție, totul a început, continuă și se va sfârși cu el. Nici soarele nu răsărea prin urbea noastră, iar acum de când cu Bouroș parcă e chiar orbitor…

Obișnuit să-și facă vânt cu coada, a intrat în extaz când a văzut transportul cu aparatura cumpărată de spital cu bani de la Ministerul Sănătății. I s-a dilit chiar hardul de memorie și a uitat că în 2019 același minister, condus tot de un psd-ist, a alocat pentru Bârlad 13,9 mil lei, adică dublu decât anul acesta. Că din banii respectivi s-a plătit statia de oxigen și aer astfel încât să ajungă rețeaua la fiecare pat din spital. Că în 2009-2010 s-a modernizat blocul operator, laboratorul și ATI-ul, că pavilionul pentru neurologie a fost inaugurat în 2004 etc.

Toate acestea nu contează în fața unui individ care crede că el e primul în toate!”, i-a transmis Adrian Solomon, președintele organizației municipale a PSD Bârlad.

- Reclama-reclame ziare barlad

“ Lasă gargara și treci la muncă”- de 18 ani nu ai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni “ Lasă gargara și treci la muncă- de 18 ani nu ai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni “

Deputatului, istoric de meserie, i-a“ sărit în ochi” și felul cum sunt redactate aceste informări de presă.

“ Aceste comunicate care fac apel la ultimii 30 de ani sunt scrise de persoane care au aplecare spre nazism. De ce? Pentru că în discursul său inaugural în calitate de cancelar al Germaniei în Ianuarie 1933, Hitler vorbea despre ultimii 18 ani care au distrus țara. De aceea era nevoie de EL ca să reconstruiască totul…

PS: To’arșu’ hitlerist! Vezi că au trecut 18 ani de când n-ați mai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni, lasă gargara și treci la muncă!”, mai precizează sursa citată.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -