Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

CulturăMuzeuMagia Crăciunului poposește și la muzeul bârlădean
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Magia Crăciunului poposește și la muzeul bârlădean

Evenimentul va debuta cu muzică- colinde, interpretate de corul Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” – „Flori de vis”, instructor Liliana Arteni

Cele mai citite Știri

Magia Crăciunului poposește și la muzeul bârlădean

Evenimentul va debuta cu muzică- colinde, interpretate de corul Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” – „Flori de vis”, instructor Liliana Arteni

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024
Luna decembrie este despre dăruire, empatie și despre timp petrecut în familie. Nu există nimic mai frumos decât Crăciunul, care îi unește pe toți cei dragi în jurul bradului unde își împart zâmbete și urări de bine.

Muzeul „Vasile Pârvan”, Bârlad,  vă invită, vineri, 16 decembrie 2022, ora 18:00, la o activitate cu și despre copii, alături de Cercul de Teatru de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” și Școala Gimnazială „Manolache Costache Epureanu” care s-au pregătit să vă surprindă cu momente pline de magie, desprinse din suflet, pentru a fi oferite persoanelor pe care le apreciem cel mai mult, prin muzică, teatru și dans, momente create pentru a celebra viața, frumusețea ei și miracolul de a dărui.

Evenimentul va debuta cu muzică- colinde, interpretate de corul Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” – „Flori de vis”, instructor Liliana Arteni. Copii cu voci minunate, care vor dezgheța, cu puritatea lor, fiecare inimă prezentă la eveniment și care astfel păstrează vie tradiția sărbătorilor de iarnă.

Va urma o piesă de teatru, ce va crea o atmosferă de poveste. Copiii cercului de teatru de la Clubul Copiilor „Spiru Haret”, sub îndrumarea doamnei profesoare Eliza Artene, au pregătit sceneta „Magia lui Moș Crăciun”, o piesă scrisă de eleva Denisa Dinu, în care ne vorbește despre Crăciun și război, perfect adaptată la vremurile pe care le trăim.

Activitatea va continua cu o interpretare solo a elevei Alesia Maria Dragomir și vom încheia cu un dans tematic în spritul sărbătorilor de iarnă, coregrafie realizată de Mathias Alexandru Ichim.

Evenimentul va avea loc la sediul muzeului, – Casa Sturdza – din str. Vasile Pârvan nr.4, Bârlad.

- Reclama-reclame ziare barlad

Magia Craciunului Magia Crăciunului poposește și la muzeul bârlădean

Accesul publicului la eveniment este gratuit și vă așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm împreună Crăciunul acestui an cu speranță și bucurie !

Organizator: muzeograf Gabriela ALBU

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Candidatul PNL la președinția CJ Vaslui, dr.Nelu Tătaru, vine cu o viziune nouă în politica românească

Aducând o nouă perspectivă în arena politică, Nelu Tătaru, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Vaslui, își propune să schimbe...

Alte știri de interes

- Advertisement -