Medicul bârlădean Ovidiu Ciobotaru trage un nou semnal de alarmă

“ Bravo, domnilor "intelectuali", dormiți bine noaptea? Voi, cei care îndemnați poporul să nu se vaccineze, să nu poarte mască şi să protesteze împotriva "dictaturii medicale"!”

0
PNL a ratat cel mai important obiectiv al unui Guvern
PNL a ratat cel mai important obiectiv al unui Guvern
- Reclamă -

Aflat în linia întâi, medicul bârlădean Ovidiu Ciobotaru care tratează bolnavii în spitalul suport Covid , prin intermediul unei postări publice trage un semnal de alarmă în legătură cu falșii profeți care îndeamnă la libertate cu încălcarea regulilor . Acesta dă ca exemplul cazul unui bărbat de 49 de ani, fără alte boli, care a murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2,doctorul fiind cel care a completat certificatul de deces.

“ Astăzi, la serviciu, am scris 3 certificate de deces. În weekend am scris unul pentru un tânăr de 49 de ani fără alte boli. Toți cu forme critice de COVID-19.

Asta se întâmplă când în loc de sfaturi responsabile oferim oamenilor „îndemnuri la libertate”! În loc să îndemnăm oamenii să se comporte responsabil mai ales prin exemplul personal, noi îndemnăm oamenii să „nu poarte botniță”!

Responsabilitatea îndrumării oamenilor în momentele grele ale unei societăți aparține intelectualilor, adică acelor oameni care sunt educați şi ar trebui să înțeleagă fenomenul cu care ne confruntăm. Numai că la noi unii medici nu doar că nu promovează medicina pe care o practică și pe care se presupune că o cunosc, dar mai promovează şi tot felul de conspirații care mai de care mai năstrușnice.

Bravo, domnilor „intelectuali”, dormiți bine noaptea? Voi, cei care îndemnați poporul să nu se vaccineze, să nu poarte mască şi să protesteze împotriva „dictaturii medicale”!” a postat doctorul Ovidiu Ciobotaru pe profilul acestuia.

- Reclamă -

Datorită medicului Ovidiu Ciobotaru, de la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului de Urgenţă Elena Beldiman din Bârlad, procedurile privind pacienţii care au avut coronavirus și care doreau să doneze plasmă au fost modificate. Acestea erau complicate și greoaie.

Cristina Radulescu

Medicul bârlădean Ovidiu Ciobotaru trage un nou semnal de alarmă, Medicul Ovidiu Ciobotaru trage un nou semnal de alarmă, Ovidiu Ciobotaru trage un nou semnal de alarmă Medicul bârlădean Ovidiu Ciobotaru trage un nou semnal de alarmă

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.