Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: marți, 31 ianuarie, 2023
: 31 ianuarie, 2023
- Reclamă -
reclame ziare barlad
PoliticăMembrii și oamenii politici ai PSD au decis: Dumitru Buzatu a fost...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Membrii și oamenii politici ai PSD au decis: Dumitru Buzatu a fost reales președintele social democraților vasluieni

Deputații Eduard Popica, Adrian Solomon, Gabriela Crețu și Irinel Stativă au fost prezenți și ei , aceștia susținându-l și urmându-l pe cel mai longeviv lider politic al județului.

Vremea astăzi

31 ianuarie, 2023 -
-3.3 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,942
USD
4,562
CHF
4,907
GBP
5,561

Cele mai citite Știri

Membrii și oamenii politici ai PSD au decis: Dumitru Buzatu a fost reales președintele social democraților vasluieni

Deputații Eduard Popica, Adrian Solomon, Gabriela Crețu și Irinel Stativă au fost prezenți și ei , aceștia susținându-l și urmându-l pe cel mai longeviv lider politic al județului.

- Reclama -
Dumitru Buzatu a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în cadrul conferinţei judeţene a formaţiunii, în prezenţa preşedintelui partidului, Marcel Ciolacu şi a secretarului general al PSD, Paul Stănescu.
Deputații Eduard Popica, Adrian Solomon, Gabriela Crețu și Irinel Stativă au fost prezenți și ei , aceștia susținându-l și urmându-l  pe cel mai longeviv lider politic al județului.

Buzatu a fost singurul candidat pentru funcţia de conducere şi a fost ales prin vot deschis, în unanimitate, de cei 812 delegaţi prezenţi la conferinţa de alegeri, din cei 835 convocaţi.

“ Mulţumesc tuturor acelora care ne-au adus anumite complimente în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii noastre. Noi nu suntem învăţaţi cu asta, noi suntem cu critica învăţaţi şi nu putem ca în una din puţinele ocazii când se întâmplă lucrul acesta să nu mulţumim tuturor acelora care au apreciat activitatea noastră. Eu ţin să mulţumesc în primul rând conducerii partidului care a făcut efortul de a fi alături de noi aici. (…)

Vreau să vă spun în puţine cuvinte, pentru că vom mai avea ocazia să discutăm mai pe larg sarcinile noastre, că ne aşteaptă nişte ani grei de muncă. Nu e foarte încurajatoare promisiunea aceasta, înţeleg, dar trebuie să ne ţinem de ea, pentru că avem nevoie de victorie în alegerile din 2024”, a declarat Dumitru Buzatu.


Liderul judeţean al PSD a punctat în raportul prezentat în faţa delegaţilor că este nevoie de o mobilizare a tuturor membrilor, astfel încât formaţiunea social-democrată să obţină în judeţ majorităţi confortabile în consiliile locale şi în consiliul judeţean. Buzatu a amintit că la anterioarele alegeri generale, PSD a obţinut în judeţul Vaslui doar trei mandate în Camera Deputaţilor şi unul la Senat, în condiţiile în care şi-a propus patru deputaţi şi doi senatori.

- Reclama-reclame ziare barlad

El a vorbit despre o campanie mediatică împotriva liderilor PSD şi a programelor social-democrate, susţinută de toate partidele politice şi mai ales de şeful statului, Klaus Iohannis.

” Aş putea să spun că alegerile din 2020 au fost cele mai grele alegeri din întreaga mea carieră politică şi din activitatea organizaţiei judeţene a PSD. Nu datorită activităţii, dimpotrivă, ci pentru că am fost victimele unei campanii electorale permanente, o campanie electorală care a început imediat după terminarea alegerilor din 2016, o campanie împotriva PSD, împotriva rezultatului obţinut în alegerile respective şi a continuat până 2020. (…)

A fost o campanie susţinută inclusiv instituţional. Nu cred că nu-şi mai aminteşte cineva de prestaţia Preşedintelui actual al României, domnul Klaus Iohannis, care în fiecare zi, de vreo câteva ori, ni se adresa într-un mod nu prea politicos, lucru pe care a încercat să-l repare mai recent. Prezent de atâtea ori la televiziunea naţională, la televiziunile private dar care au caracter naţional, peste tot unde s-a putut, pe reţele sociale, a creat o presiune extraordinară asupra susţinătorilor PSD, presiune care s-a reflectat şi în judeţul nostru asupra organizaţiei’, a spus Dumitru Buzatu.


Dumitru Buzatu se află la conducerea PSD Vaslui din anul 2000.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
Casa de ajutor reciproc barlad
CARP Barlad Elena Doamna
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

SERTARUL CU VECHITURI -TRADIŢII DE FILIPII DE IARNĂ ŞI SFINŢII TREI IERARHI

Iată că am ajuns și la cele trei zile, de care sătenii le serbau cu mare fast, cele trei...

Alte știri de interes

- Advertisement -