Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Sănătate“ Mergeți și vă vaccinați! Nu este reclamă” acesta este mesajul transmis...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Mergeți și vă vaccinați! Nu este reclamă” acesta este mesajul transmis de managerul spitalului bârlădean. Adevărul din secția ATI imortalizat în imagini ( Video)

În izolatorul Spitalului sunt persoane care așteaptă eliberarea unui pat cu acces la sursa de oxigen, pe secții sau la ATI, locul în care, în permanență sunt 21 de pacienți internați.

Cele mai citite Știri

“ Mergeți și vă vaccinați! Nu este reclamă” acesta este mesajul transmis de managerul spitalului bârlădean. Adevărul din secția ATI imortalizat în imagini ( Video)

În izolatorul Spitalului sunt persoane care așteaptă eliberarea unui pat cu acces la sursa de oxigen, pe secții sau la ATI, locul în care, în permanență sunt 21 de pacienți internați.

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

Adevărul din secția ATI Barlad, imortalizat în imagini

Peste 97% din pacienții care se află internați la Spitalul de Urgență “ Elena Beldiman” sunt nevaccinați. Colectivul medical îndeamnă la vaccinare.

Printr-un mesaj public, managerul spitalului bârlădean, Daniela Rusu, le recomandă oamenilor să aleagă vaccinare.

“Săli de operație transformate în saloane de Terapie Intensivă.

Ne dorim ca personalul medical și de suport să reziste, și ei sunt OAMENI!
De la începutul acestei pandemii, de peste un an și jumătate, medicii, alături de intreg personalul medical și auxiliar, au fost în prima linie și au depus toate eforturile pentru a gestiona eficient situația și pentru a le asigura tuturor pacienților ingrijirile necesare. Aceste eforturi continuă.

Trebuie să existe, însă, un efort comun, și din partea fiecăruia dintre noi pentru a depăși cu bine această situație.
Despre vaccinare există voci pro și contra – un drept pe care se bazează democrația, fiecare decide pentru sine, însă în permanență  trebuie să existe respect reciproc și nu trebuie îngrădită sau perturbată nicio clipă desfășurarea unui act medical, indiferent care este acesta.

- Reclama-reclame ziare barlad

Medicii și personalul nostru medical trebuie să își desfășoare activitatea în condiții adecvate și de siguranță. Intimidările, amenințările de orice fel nu își au locul acum și nici nu trebuie să existe vreodată.

Exercitarea actului medical sau a oricărei activități în general necesită concentrare, atenție, efort și merită RESPECT! Personalul medical și de suport a ajuns la limita maximă de oboseală…sunt oameni dedicați, implicați, care depun tot efortul pentru a face ceea ce trebuie în această perioadă grea pentru noi toți!

Lucrăm contracronometru, sub presiunea timpului și a situației existente, a avalanșei de pacienți care vin, disperați, în ultimul moment, să fie salvați.

În izolatorul Spitalului sunt persoane care așteaptă eliberarea unui pat cu acces la sursa de oxigen, pe secții sau la ATI, locul în care, în permanență  sunt 21 de pacienți internați. Când se eliberează un pat, se ocupă în următoarele minute.

Sunt pacienți pe secție care au nevoie de Terapie Intensivă și se face bilanț în fiecare moment. Pacientul care are cea mai mare nevoie de asistență în Terapie Intensiva e transferat imediat, iar cel care este cel mai bine de la ATI se mută pe secție. E un schimb de pacienți cu prioritizarea celui care are cea mai mare nevoie.
Aveti incredere în NOI. Facem tot ce se poate!

Mulțumesc medicilor, personalului medical și auxiliar pentru eforturile depuse, ei sunt cei care ingrijesc pacienții și stau de vorbă cu aceștia, cei care renunță și din timpul lor liber și se implică, în pofida oboselii, în asigurarea unui act medical care oferă vindecare, dar și o stare de liniște si siguranță  pentru pacienti.

Mulțumesc pacienților care, cu recunoștință ne-au adresat mesaje și ne-au acordat suport și încredere.

Mulțumesc Ciprian Donose pentru realizarea acestei prezentări video, o prezentare care a dorit să reflecte realitatea dură a efectului deciziei de nevaccinare” a declarat Dana Rusu, manager interimar S.M.U. Bârlad.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Candidatul PNL la președinția CJ Vaslui, dr.Nelu Tătaru, vine cu o viziune nouă în politica românească

Aducând o nouă perspectivă în arena politică, Nelu Tătaru, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Vaslui, își propune să schimbe...

Alte știri de interes

- Advertisement -