Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 21 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 21 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

Cele mai citite

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

Povești servite la ceas de seară într-o încercare timidă de a-și face campanie cu un subiect care i-ar putea aduce voturi în plus – centura ocolitoare  a orașului. Actualul edil vine cu noi promisiuni deși la această oră nu a fost eliberată autorizația de construcție în ciuda promisiunilor reactualizate la fiecare 14 zile.

 

“ A fost finalizată o nouă etapă, respectiv stabilirea unor importante detalii tehnice ce vizează lucrările de pe segmentul care afectează o porțiune a poligonului de tragere. Din câte am înțeles, acesta ar fi ultimul, dar și cel mai important pas făcut până la începerea efectivă a lucrărilor, prin eliberarea autorizației de construcție”  așa arată ultimul comunicat de presă emis de autoritatea locală bârlădeană. Asta în condițiile în care pe data de 19 iunie anunțau “ cu surle și trâmbițe”  că “ emiterea autorizației de construire și semnarea ordinului de începere a lucrărilor sunt simple formalități care vor fi îndeplinite în cel mult două săptămâni”.

Au trecut exact 32 de zile de când ar fi trebuit să înceapă treaba la centura ocolitoare a Bârladului, dar în afară de gogoși și poze artistice nu s-a întâmplat nimic concret!

Din textul emis de Primăria Bârlad aflăm că “ documentul întocmit în urma vizitei de azi a oficialilor și responsabililor de proiect este ultimul solicitat înaintea eliberării autorizației, lucru care ne face să credem că speranțele întregului Bârlad, și ale fiecărui bârlădean în parte care a solicitat prin mii de semnături realizarea investiției, vor deveni realitate în foarte scurt timp. Am convingerea că reușita investiției este a fiecărui locuitor al Bârladului, care zeci de ani a tot cerut o variantă ocolitoare pentru oraș, dar nu prea a fost băgat în seamă până acum. Acum visul municipiului Bârlad devine realitate!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Și dacă dorința bârlădenilor nu a fost “ băgată în seamă” echilibrează balanța promisiunile electorale ale edilului Boroș.

Cert este că nimeni nu își mai dorește să fie mințit frumos, nici măcar prin intermediul comunicatelor de presă. Vrem fapte, nu vorbe frumos meșteșugite!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Centru mobil de vaccinare al MApN ajunge și în județul Vaslui

Cele 20 de centre mobile de vaccinare aflate în coordonarea Direcției medicale a MApN, acționează începând de miercuri, 21...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -