Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

Administrație“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

Cele mai citite Știri

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

- Reclama -
PNL Barlad Alegeri 2024

“ Minte-mă frumos” – varianta 2020 pentru centura ocolitoare

Povești servite la ceas de seară într-o încercare timidă de a-și face campanie cu un subiect care i-ar putea aduce voturi în plus – centura ocolitoare  a orașului. Actualul edil vine cu noi promisiuni deși la această oră nu a fost eliberată autorizația de construcție în ciuda promisiunilor reactualizate la fiecare 14 zile.

 

“ A fost finalizată o nouă etapă, respectiv stabilirea unor importante detalii tehnice ce vizează lucrările de pe segmentul care afectează o porțiune a poligonului de tragere. Din câte am înțeles, acesta ar fi ultimul, dar și cel mai important pas făcut până la începerea efectivă a lucrărilor, prin eliberarea autorizației de construcție”  așa arată ultimul comunicat de presă emis de autoritatea locală bârlădeană. Asta în condițiile în care pe data de 19 iunie anunțau “ cu surle și trâmbițe”  că “ emiterea autorizației de construire și semnarea ordinului de începere a lucrărilor sunt simple formalități care vor fi îndeplinite în cel mult două săptămâni”.

Au trecut exact 32 de zile de când ar fi trebuit să înceapă treaba la centura ocolitoare a Bârladului, dar în afară de gogoși și poze artistice nu s-a întâmplat nimic concret!

Din textul emis de Primăria Bârlad aflăm că “ documentul întocmit în urma vizitei de azi a oficialilor și responsabililor de proiect este ultimul solicitat înaintea eliberării autorizației, lucru care ne face să credem că speranțele întregului Bârlad, și ale fiecărui bârlădean în parte care a solicitat prin mii de semnături realizarea investiției, vor deveni realitate în foarte scurt timp. Am convingerea că reușita investiției este a fiecărui locuitor al Bârladului, care zeci de ani a tot cerut o variantă ocolitoare pentru oraș, dar nu prea a fost băgat în seamă până acum. Acum visul municipiului Bârlad devine realitate!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

- Reclama-reclame ziare barlad

Și dacă dorința bârlădenilor nu a fost “ băgată în seamă” echilibrează balanța promisiunile electorale ale edilului Boroș.

Cert este că nimeni nu își mai dorește să fie mințit frumos, nici măcar prin intermediul comunicatelor de presă. Vrem fapte, nu vorbe frumos meșteșugite!

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Concert Seara Șlagărelor Nemuritoare Bârlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Ciprian Ionuț Trifan este candidatul susținut de PSD Vaslui pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, social-democratul Ciprian-Ionuţ Trifan a fost desemnat în unanimitate să intre în bătălia electorală...

Alte știri de interes

- Advertisement -