Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât!

Potențialul criminal a anunțat Poliția, care a organizat un flagrant, la finalul căreia, femeile în vârstă de 28 și respectiv 73 de ani au fost reținute. Totul, pentru a vinde casele construite de bietul om.

0
Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât!
- Reclamă -

Două femei, mama si fiica, au fost arestate, după ce au oferit unei rude 5.000 lei pentru a-l ucide pe soțul uneia dintre ele. Potențialul criminal a anunțat Poliția, care a organizat un flagrant, la finalul căreia, femeile în vârstă de 28 și respectiv 73 de ani au fost reținute. Totul, pentru a vinde casele construite de bietul om.

Întâmplarea s-a petrecut în localitatea Măscurei, comuna Pogana, județul Vaslui. Laura Lefter, mama a trei copii mici, a pus la cale împreună cu mama sa un plan diabolic. Totul, pentru a scăpa de soțul ei, un bărbat cu zece ani mai în vârstă. Bătrâna a luat legătura cu un fin, Costel, un fost recidivist, căruia i-a propus să îi ucidă ginerele contra sumei de 5.000 lei, potrivit anchetatorilor. Omul s-a dus tinta la polițiști, cărora le-a povestit totul si le-a cerut ajutorul. Doi ofițeri l-au însoțit la poarta femeilor, în timpul flagrantului, sub pretextul că are nevoie de ajutor pentru a strangula victima și  pentru a o spânzura apoi în pădure.

Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât!
„Nu îmi vine să cred că soția și soacra mea, căreia i-am facut casă cu 5 camere lângă mine, au vrut să mă omoare. Habar n-am avut! Eu m-am trezit dimineața lângă ea, am mers și am cumpărat scândură pentru gard împreună. M-a ajutat. La un moment dat a zis că merge la mama ei și mi-a cerut să ies să mă văd cu Costel, finul bătrânei, care urmează să plece în Spania și vrea să își ia rămas bun. Nu am eu treabă cu omul ăla. A fost la pușcărie. Evit. De unde să știu eu că el trebuia să mă omoare pentru 6.000 lei?! Avem trei copii, nu am bătut-o, am adus bani în casă, muncesc, ea mi-a facut probleme, a mai fost plecată. Am iertat-o pentru copii. Cred că voia să vândă aici și să plece la surorile ei la Constanța sau poate avea pe altul. Nu știu!! La poliție am aflat ce urma să pățesc! Am suferit un șoc, vă dați seama! Costel nu și-a vândut libertatea pentru bani și astfel mi-a salvat viața! Am înțeles că de doi ani de zile tot cauta să îmi facă felul. Soacra mea a cumparat șase metri de funie. Pentru mine!”, a povestit Gheorghe.

Speriat, bărbatul plânge și nu înțelege cum a putut să facă Laura una ca asta. Întreaga  comunitate este în stare de șoc. Femeile au fost reținute și sunt cercetate pentru încercare de a determina săvârșirea unei infracțiuni și riscă cinci ani de pușcărie pentru fapta lor.

“Este vorba despre doua inculpate, mama și fiica. Fiica este căsătorită, soțul este cel care face obiectul cauzei. Cele doua femei locuiau în imobile diferite, dar în aceeași curte. Ambele imobile bărbatului. Din acest motiv ele s-au gandit să îl omoare ca să poată intra în posesia imobilelor și să le vândă. Au contactat o rudă, o persoană cu antecedente penale. Acesteia i-au propus să îl ucidă pe soț contra sumei de 5000 de lei. Au insistat vreo trei zile la această rudă ca să comită fapta sau să plătească pe altcineva care să facă acest lucru. Persoana contactată să comită crima a mers la politie și a denunțat totul. Polițiștii au intrat pe fir, iar denunțătorul a vorbit cu cele două femei cărora le-a spus că va comite el fapta și au stabilit exact cum să facă, de unde să îl preia pe soț, să îl duca în pădure, să îl stranguleze și să-l atârne apoi de ceva ca să însceneze o sinucidere. Au stabilit să comită omorul pe 31 martie. Seara, cele două femei, i-au cerut martorului să mearga la ele acasă și să-l preia pe soț. Martorul le-a spus că va veni împreuna cu alți doi bărbați care vor ajuta la comiterea faptei. Cei doi barbați erau polițiști. Martorul a mers acasa, dar soțul nu era. Soția l-a sunat și l-a chemat să se întâlnească cu cel care ar fi urmat să îl omoare. Soțului îi era frica de acea persoana și a fugit in gradina. Văzând că nu poate avea loc întâlnirea, cele doua femei i-au dat martorului denunțător suma de 1500 de lei spunând căcvor plati și restul după ce va fi comisă fapta. Crima urma să fie comisă noaptea dupa ce bărbatul adormea. Au intervenit polițiștii și cele doua femei au fost reținute”, a declarat procurorul Alice Ruja.

- Reclamă -

Cristina Radulescu

Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât Minți diabolice! Mamă și fiica au complotat și au plătit ca soțul acesteia să fie omorât!

- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.