Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: sâmbătă, 28 ianuarie, 2023
: 28 ianuarie, 2023
- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieMoș Crăciun a ajuns și la elevii talentați ai Clubului de limbă...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Moș Crăciun a ajuns și la elevii talentați ai Clubului de limbă rusă

Datorită unor profesori cu har, aici enumerând-o pe profesoara Eugenia Crețeanu și Alexandru Mîță mulți elevi au descoperit frumusețea limbii ruse.

Vremea astăzi

28 ianuarie, 2023 -
1.3 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,942
USD
4,562
CHF
4,907
GBP
5,561

Cele mai citite Știri

Moș Crăciun a ajuns și la elevii talentați ai Clubului de limbă rusă

Datorită unor profesori cu har, aici enumerând-o pe profesoara Eugenia Crețeanu și Alexandru Mîță mulți elevi au descoperit frumusețea limbii ruse.

- Reclama -
Șapte ani de când Clubul de limba rusă își desfășoară activitatea neabătut, cu rezultate frumoase și prin contribuția decisivă a doamnei profesoare Eugenia Crețanu. Astăzi, elevii instituției au fost vizitați de Moș Crăciun venit tocmai de la Bârlad.

Rezultatele obținute de Clubul de lumbă rusă sunt excepționale : serii de copii care au participat la Olimpiada internațională de limba rusă de la Moscova, la concursurile internaționale organizate de societăți academice din Federația Rusă, la Olimpiada națională de limba rusă, la Concursul Național de Traduceri „Corneliu M. Popescu”, la manifestările cultural-științifice ale Casei Ruse din București, la manifestări academice ale Universităților din București și Iași, la festivaluri naționale de teatru, la simpozioane naționale și internaționale și la proiecte europene Erasmus+.

În 2017, au fost și organizatori ai Olimpiadei Naționale de limba rusă modernă, limba rusă maternă și limba croată maternă, o ediție a tuturor superlativelor care rămâne în memoria afectivă a participanților.

“ Iată că acum, în aproape-Ajunul Crăciunului, Moșul Crăciun al Clubului de limba rusă de la Vaslui – Дед Мороз – ajutat foarte mult de prietenul dintotdeauna al Clubului, profesorul Daniel Ștefănică, directorul Școlii Gimnaziale „Vasile Pârvan” din Bârlad, acolo unde este profesor titular și doamna Eugenia Crețanu, a venit cu un sac plin de cadouri pentru copiii de ieri și de azi ai Clubului.

- Reclama-reclame ziare barlad


Moșul nostru Crăciun are toată considerația și toată recunoștința noastră, cu atât mai mult cu cât această împărțire a darurilor a prilejuit și o reîntâlnire de suflet cu unul din reprezentanții primei promoții – Radu Neacșu, masterand în Arte Vizuale la Universitatea „George Enescu”, fost elev al secției bilingv – franceză – științe sociale a Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui și fost olimpic național la limba rusă.


Rămas prieten al Clubului, Radu ne ajută să montăm producțiile audio-vizuale – iar, pentru aceste sărbători, are în șantier Serbarea Clubului de limba rusă. pe care o vom prezenta mâine, în transmisiune directă.


С Рождеством! С праздником! Mulțumiri, Moș Crăciun – Дед Мороз! Oameni rari, precum Daniel Ștefănică, ne ajută și ne motivează mereu să continuăm!” a declarat, prin intermediul unui mesaj public profesorul Alexandru Mîță, unul dintre cei care au crezut în valorile și misiunea clubului. 

Moș Crăciun a ajuns și la elevii talentați ai Clubului de limbă rusă


Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Sperietură mare pentru călători după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI și asigurarea...

Alte știri de interes

- Advertisement -