Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 19 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

Motocicliștii bârlădeni alături ,din nou, de cei mici

Cele mai citite

Motocicliștii bârlădeni alături ,din nou, de cei mici

Bikerboyz Barlad împreună cu Bikers for Humanity România te invită la ultima donare, înainte de votare. Acțiunea se va desfășura vineri ,4 Decembrie, și la Centru de Transfuzie Sanguină din Bârlad.

Motocicliștii bârlădeni alături ,din nou, de cei mici

Comunitatea moto din România se mobilizează , vineri 4 decembrie! Motocicliști din toată țara vor merge la centrele de Transfuzie Sanguină din orașele lor pentru a dona sânge sau plasmă. Bonurile obținute în urma donării se vor transforma în cadouri de Moș Nicolae pentru copiii defavorizați.
Donează și salvează!

“ Acolo, în orașul tău, ia-ți camarazii,colegii, cunoscuții… donați și depistați familii defavorizate cu multi copii. Bonurile obținute în urma donării se pot transforma în jucării, dulciuri, rechizite, hăinuțe… lucruri care pot aduce un zâmbet unor copii mai putin norocoși decât ai noștri. Postează pe facebook pozele de la acțiunea voastră, cu #bikersforhumaniy, iar noi le dăm share. Nu e pentru a ne lauda, ci pentru a împărtăși bucuria. Sau pentru a da un imbold și altor comunități, să facă astfel de gesturi.
Împreună suntem Bikers For Humanity!” au postat organizatorii pe pagina lor de socializare.

Era lesne de înțeles că nu aveau cum să nu se mobilizeze și motocicliștii bârlădeni , niște oameni cu suflete mari , și care la rândul lor au sărit în ajutorul semenilor aflați în suferință. Așadar, invitația este adresată tuturor celor care vor să ofere o bucurie copilașilor care speră ca magia Crăciunului să intre și în căsuțele lor.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Schimbare de ”gardă” la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui

Liliana Ciobanu este noul șef al învățământului vasluian. Aceasta preia funcția de inspector general al ISJ Vaslui după ce...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -