Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

SocialNoi instituții vasluiene se vor implica în transportul refugiaților din România
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Noi instituții vasluiene se vor implica în transportul refugiaților din România

Din acțiunea de mobilizare a structurilor MMAP fac parte Direcția Silvică Vaslui, Comisariatul Județean de Mediu Vaslui , Administrația Naţională Apele Române: ABA Prut-Bârlad.

Cele mai citite Știri

Noi instituții vasluiene se vor implica în transportul refugiaților din România

Din acțiunea de mobilizare a structurilor MMAP fac parte Direcția Silvică Vaslui, Comisariatul Județean de Mediu Vaslui , Administrația Naţională Apele Române: ABA Prut-Bârlad.

- Reclama -
Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor sprijină, prin instituțiile sale din teritoriu, eforturile autorităților privind transportul refugiaților din Ucraina, în punctele de trecere aflate la granița cu statul vecin.

Astfel, ministrul Tánczos Barna a dispus structurilor teritoriale să se mobilizeze.

”În primă fază am întocmit o listă cu mijloacele de transport din dotare și personalul care poate ajuta în transportul refugiaților. În total 67 autovehicule, dintre care trei microbuze și 73 șoferi.

Instituțiile subordonate MMAP vor lucra în colaborare cu grupul de lucru înființat la nivelul Cancelariei Prim-ministrului pentru coordonarea acțiunilor societății civile, mediului privat, organizațiilor naționale, internaționale și instituțiilor guvernamentale.

Consider că este de importanță majoră ca toate instituțiile statului să vină în ajutorul celor care se refugiază din Ucraina. Aproape 120 de mii de refugiați au intrat în țară de la izbucnirea războiului, dintre ei, 18 de mii de copii se află pe teritoriul României, însoțiți doar de mamele lor.

Mulți au traversat granița pe jos și au nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la centrele de cazare sau pentru a-și continua drumul către vestul Europei”, a transmis ministrul Barna Tánczos.

- Reclama-reclame ziare barlad

Noi instituții vasluiene se vor implica în transportul refugiaților din România Noi instituții vasluiene se vor implica în transportul refugiaților din România
Din acțiunea de mobilizare a structurilor MMAP fac parte:

-Garda Forestieră Suceava;
-Garda Forestieră Cluj;
-Garda Forestieră Focșani;
-Garda Forestieră Oradea;
-Regia Nationala a Padurilor – Romsilva – direcțiile silvice din județele: Suceava, Buzău, Vaslui, Maramureș, Sălaj, Brăila, Satu Mare, Galați și Botoșani;
-Agenția Nationala pentru Protectia Mediului – ANPM – agențiile pentru protecția mediului din județele: Bistrița-Năsăud, Maramureș, Botoșani, Bihor, Tulcea, Iași și Suceava;
– Garda Naţională de Mediu – Comisariatul General și comisariatele județene Vaslui și Bistrița-Năsăud;
-Administrațiile Bazinale din cadrul Administraţiei Naţionale Apele Române: ABA Prut-Bârlad, ABA Siret și ABA Someș-Tisa.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -