Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

AdministrațieNu plecați la drum decât dacă este NECESAR- mai multe drumuri din...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Nu plecați la drum decât dacă este NECESAR- mai multe drumuri din județul Vaslui sunt blocate sau greu practicabile din cauza viscolului și a zăpezii

Cele mai citite Știri

Nu plecați la drum decât dacă este NECESAR- mai multe drumuri din județul Vaslui sunt blocate sau greu practicabile din cauza viscolului și a zăpezii

- Reclama -
Autorităţile au decis închiderea DJ 243B, tronsonul Bârlad-Crâng-Ciocani, începând cu ora 18: 00. De asemenea, de la aceeaşi oră, tronsonul Grăjdeni-Brădeşti al DJ 242F este închis.

Pentru a asigura continuarea circulaţiei către localităţile Vinderei şi Brădeşti, se recomandă utilizarea următoarei rute alternative: DN 24D – DJ 242C (Gara Docăneasa) – DJ 242G (Vinderei). Traficul autovehiculelor de peste cu 7,5 t este restricţionat pe DN 24B, segmentul de drum Albiţa-Huşi, în sensul de mers dinspre Albiţa către Huşi.

Toţi participanţii la trafic sunt sfătuiţi să fie precauţi, să respecte indicaţiile autorităţilor şi să urmărească în mod constant informaţiile privind starea drumurilor şi condiţiile meteorologice.

“ Solicităm tuturor participanţilor la trafic să manifeste înţelegere şi răbdare în faţa dificultăţilor generate de condiţiile meteorologice şi să coopereze cu autorităţile pentru a menţine siguranţa şi fluiditatea circulaţiei.

Vă reamintim că siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic este prioritară, iar adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi respectarea indicaţiilor autorităţilor reprezintă aspecte importante în asigurarea unui mediu sigur de circulaţie. Vă îndemnăm să urmăriţi în continuare informaţiile oficiale furnizate de autorităţi şi să vă planificaţi deplasările în funcţie de evoluţia situaţiei meteorologice şi a stării drumurilor”, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei.

Autorităţile au fost informate cu privire la mai multe autoturisme blocate în zăpadă pe DN24, între localităţile Vetrişoaia şi Berezeni. Echipele responsabile intervin pentru deblocarea acestora şi restabilirea circulaţiei în zonă.

- Reclama-reclame ziare barlad

Nu plecați la drum decât dacă este NECESAR- mai multe drumuri din județul Vaslui sunt blocate sau greu practicabile din cauza viscolului și a zăpezii Nu plecați la drum decât dacă este NECESAR- mai multe drumuri din județul Vaslui sunt blocate sau greu practicabile din cauza viscolului și a zăpezii

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile din seara zilei de 8 ianuarie 2024, sectorul DN 11A Podul Turcului- Bârlad, a fost închis de către SDN Bârlad din cauza cantităților mari de zăpadă și a viscolului, cu scopul de a asigura siguranța participanților la trafic.

De asemenea, DN 24A este blocat în zona Bumbăta, iar echipele de intervenție lucrează cu două utilaje pentru deblocare, misiunea drumarilor fiind îngreunată de viscol. Circulația este permisă pe un singur sens între localitățile Berezeni și Bumbăta, fiind necesară eliminarea zăpezii care a fost suflată de pe câmp pe carosabil.

Un autocar înmatriculat în Republica Moldova a derapat în șanț pe raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. Autocarul nu transporta pasageri, în el aflându-se cei doi șoferi. Nu au fost raportate victime sau blocări ale traficului în urma acestui incident.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante știri pe Spinos Media.

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Bârladul, din nou, gazdă primitoare pentru zecile de dansatori care au participat la un concurs devenit tradiție!

În perioada 21-23 iunie 2024, a avut loc la Bârlad etapa națională a Concursului Național de dans și costume...

Alte știri de interes

- Advertisement -